logo

Madde Kullanımının Zararları Tiyatro ile Anlatıldı

Madde Kullanımının Zararları Tiyatro ile Anlatıldı

Madde Kullanımının Zararları Tiyatro ile Anlatıldı

Madde Kullanımının Zararları Anlatıldı

Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda madde kullanımının zararlarını ve gençleri madde kullanımına yönlendiren etkenleri konu alan tiyatro oyunu Kağıthaneli öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da katıldığı tiyatro oyunu gösteriminin ardından öğrencilere madde bağımlılığına yönelik bilgi verildi. Madde bağımlılığına neden olan sosyal ortamlar, yanlış arkadaş seçimlerinin etkileri, madde kullanımının psikoloji ve beden sağlığı üzerinde oluşturduğu etkiler anlatıldı.

Gençleri geleceğin teminatı olarak tanımlayan Başkan Kılıç, öğrencilere sağlıklı bir sosyal ortamın kendilerini birçok kötü alışkanlık ve tehlikeden koruyacağını söyledi. Sağlıklı ve başarılı bir yaşam için gençlere spor yapmanın önemini anlatan Başkan Kılıç, Kağıthane Belediyesi’nin gençlere sunduğu spor, kültürel ve sosyal etkinlik imkanları hakkında bilgi verdi.

Programda sergilenen tiyatro oyununu beğendiklerini ifade eden Kağıthaneli öğrenciler madde bağımlılığından uzak durmak için bilgilendirici bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Etiketler: » » » » » »
1075 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.