logo

Mahallenin Sevilen Muhtarı “Yola Devam” Dedi

Mahallenin Sevilen Muhtarı “Yola Devam” Dedi

Mahallenin Sevilen Muhtarı “Yola Devam” Dedi

İki dönemdir kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yöneticiler ile kurduğu iyi diyaloglar sayesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin eksiklerini tamamlamada başarılı olan Muhtar Ali Osman Tunç, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olup vatandaşlardan destek istedi.

Mahalle sakinleri, Ali Osman Tunç’tan yeniden aday olmasını istediklerini kaydederek “Muhtarımızdan memnunuz, kendisini yeniden muhtar olarak görmek istiyor ve desteğimizi vereceğimizi ifade ediyoruz” dediler.

Yine, Yeniden, Hep Birlikte

Konu hakkında görüş aldığımız Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı ve Adayı Ali Osman Tunç, “Mahalle sakinlerimizin vermiş olduğu destek ile muhtarlık görevini 2 dönemdir sürdürmekteyim. 10 yılda birbirimizin ailesi olduk, iyi günde, kötü günde hep birlikte olduk. Mahallemize birçok yenilik kazandırdık. 7/24 sizlerin yanında olmaya çalıştım” dedi.

Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir

Tunç, “Bakış açım ilk günkü gibi taptaze olup “Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir” prensibi ile evimiz, yuvamız, sevdamız olan Kağıthane’mize ve Mehmet Akif Ersoy Mahallemize hizmete devam etmek için 31 Mart yerel seçimlerinde 3. dönem için muhtar adayı oldum.İnsanları birbirine bağlayan en önemli duygu güven duygusudur. Mahallenizin muhtarı, evladınız, ağabeyiniz, kardeşiniz Ali Osman Tunç olarak bu örnek birlikteliğimizi el birliği ile güç birliği ile devam ettireceğimizi, bu gücün sizlerde olduğunu biliyor ve önemsiyorum. Çıraklığını bilmediğin işin ustası olamazsın. Hamdık, piştik, yandık. Ustalık dönemimizde vereceğiniz güç ve desteğe şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Ali Osman Tunç’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
3731 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.