logo

MAKDER’İN Geleneksel Sahur Programına Büyük Katılım

MAKDER’İN Geleneksel Sahur Programına Büyük Katılım

MAKDER’İN Geleneksel Sahur Programına Büyük Katılım

barbisos cafe sahur makder

(MAKDER) Marmara İlim Fikir Kültür Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği sahur programı bu yıl geniş katılım ile Kağıthane Barbisos Cafe’de 5 Temmuz gecesi yapıldı.

Bu yıl düzenlenen sahur programında Makder Sarıyer şube temsilcileri ve yönetimi, Makder Gaziosmanpaşa temsilcisi, İHH temsilcileri, ÖZGÜRDER Genel Başkanı Rıdvan KAYA, Birlik Vakfı temsilcileri, İlim yayma Cemiyeti, Mazlumder ve Yardımeli Derneklerinin temsilcileri ile Gazeteci-yazar Adem Özköse ve Ekrem Kızıltaş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Mustafa Kaya ve yönetimi, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Ayetullah Coşkun ve 450 misafirin katılımı ile geçekleşti.

makder baskani huseyin akgul hasbahce gaztesi genel yayın yonetmeni

ozgurder baskanı rıdvan kaya sahur makder barbisos cafe

Sahur programında misafirler sahurunu yaptıktan sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Makder başkanı Hüseyin Akgül’ün Ramazanın bereketi ve önemi isimli açılış konuşması ile başladı. Gazeteci- Yazar Ekrem Kızıltaş’ın İslam birliği konuşması ile devam eden program, Gazeteci- Yazar Adem Özköse’nin Suriye ve Filistin konuşması ile devam etti. Adem Özköse’nin programa misafir olarak getirdiği Suriyeli bir direnişçinin Suriye’deki İnsanlık dışı olayları katılımcılara birinci ağızdan aktardı. Gecede İslam birliğinin kurulması gerektiğini vurgulayan katılımcılar, huzur içinde bulunan birkaç Müslüman ülkeden biri olan Türkiye’nin geçmiş de olduğu gibi atalarının izinden giderek, yere düşen İslam sancağını bu milletin tekrar ayağa kaldırması gerektiğini, bunun için dikkatli olunması ve içimizdeki dış bağlantılı paralel yapıların temizlenmesi gerektiği vurgulandı.

gazeteci yazar adem ozkose gazeteci yazar ekrem kızıltaş

ak parti ilce baskani sami ilhan kagithane belediye baskani fazli kilic

Gecede Ak Parti İlçe başkanı Sami İlhan ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaklaşmakta olan Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek, millet ilk defa kendi cumhurbaşkanını seçecek, bu demokraside geri dönülmez bir adımdır. Bazı çevreler ve işbirliği içinde bulunan paralel artıkları devletin tüm mekanizmalarını geçmişte olduğu gibi ellerinde tutmaya çalıştığını, fakat milletin artık bu tür oyunlara gelmeyeceğini ve milletin adamı olan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü bir destekle 10 Ağustos’ta birinci turda seçilmesi sağlanarak bu çatı aday oyununun bozulacağını belirttiler.

makder sahur hatırası

Gece sonunda İslam dünyasında katliamların durması için akan kardeş kanının durması için yapılan dualarla son buldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3218 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.