logo

Mali Müşavir Mustafa GENÇ, İstanbul 2. Bölge’den AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

Mali Müşavir Mustafa GENÇ, İstanbul 2. Bölge’den AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu

Kağıthane’nin sevilen işadamlarından Mali Müşavir Mustafa GENÇ, 28.Dönem Milletvekilliği için İstanbul 2.Bölge’den Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den Milletvekili Aday adayı oldu.

Genç, İstanbul 2.Bölge AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı için AK Parti İstanbul İl Başkanlığına giderek 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde İstanbul 2.Bölge’den AK Parti Milletvekili Aday adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Türkiye İçin Hemen Şimdi

Konu hakkında görüş aldığımız 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Mustafa GENÇ, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm zorluklara rağmen, güçlenen ve hızla büyüyen ülkemizde, AK Partimizin ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda gerçekleşecek olan 2023 genel seçimlerinde ülkemize hizmet etmek için sorumluluk almaya, kazanımlarımı ve projelerimi paylaşmaya hazırım. Aziz milletimize ve Türkiye Yüzyılı inşasına hizmet etmek için yola çıkmış bulunuyoruz. Çıkılan bu yolda tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanı ittifakı olarak adayımız belli kararımız net. Desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum” dedi.

Mustafa GENÇ kimdir?

1965 Sivas doğumlu. Evli ve üç çocuk babasıdır. Ailesinin 1968 yılında İstanbul Kağıthane Sanayi Mahallesine göç etmesi sebebiyle aynı muhitte 55 yıldır yaşamaktadır. İlkokul (1970-1975)’u Kağıthane Sanayi Mahallesinde, liseyi (1976-1983) Sanayi Mahallesinde bulunan Şişli İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Askerliğimi 1985-1987 yılları arasında tamamladı.

1985 yılında Sanayi Mahallesinde muhasebe bürosunda mesleki iş hayatına başladı. 1987-1995 yılları arasında özel sektöre ait 155 personelli triko imalat fabrikasında muhasebe/finansman müdürlüğü yaptı. 1995 yılında kendi adını taşıyan Mali Müşavirlik Ofisi açtı ve halen faaliyetine devam etmektedir. Uzun süreler hukuk mahkemelerine Adli Bilirkişi olarak hizmet etti. 38 yılı aşkın edinmiş olduğu iş deneyimi sürecinde onlarca mali müşavir yetiştirdi. İş sahiplerine/firmalara danışmanlık yaptı. Vergi ve iş hukuku, SGK konularında mali müşavirlere ve iş insanlarına eğitim seminerleri verdi. Sosyal medyada vergi hukuku, iş hukuku, SGK, emeklilik konularında bilgi vermek, yardımcı olmak, yönlendirmek amacıyla on binlerce mensubu bulunan ve aktif devam eden ücretsiz hizmet veren Sosyal Güvenlik Bilgi Paylaşım Platformu ve Müşavir Forumu grupları kurdu.

Öğrencilik dönemlerinde Sanayi Mahallesi Akıncılar Derneği (1980 öncesi) üyeliği, Şişli İHL, AK-Lise başkanlığı yapmıştır. AK Parti Kağıthane Üyesidir.

İstanbul Meslekte Birlik Mali Müşavirler Yönetim Kurulu Üyeliği ve Eğitim Komisyonu Başkanlığı, Sivil Dayanışma Platformu üyeliği, Lider İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği üyeliği, Muhtelif Derneklerde hizmet etmektedir.

Hasbahçe Gazetesi olarak İstanbul 2.Bölge AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Genç’e 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

424 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.