logo

MAT Sports Club Kağıthane’de Açılıyor

MAT Sports Club Kağıthane’de Açılıyor

MAT Sports Club Kağıthane’de Açılıyor

mat sport club kagithane

Kağıthane’ye spora dair her şeyi bulabileceğiniz bir spor tesisi açılıyor. İçerisinde çok çeşitli aktivitelerin yer alacağı bu salon her yaşa uygun. Her türlü özel popülâsyona yönelik özel bir konseptle karşımıza çıkıyor.

Sporun, Sağlık ve Eğlencenin Yeni Adresi “Mat Sports Club”

Metabolik Antrenman Teknikleri Spor Kulübü sporun sağlık ve eğlence yönlerini birleştirerek üyelerine çok farklı deneyimler yaşatmayı hedefliyor. Çok farklı bir konseptle karşımıza çıkacak olan bu club; çocuklara, yetişkinlere ve bayanlara özel antrenman metotlarıyla sporun vazgeçilmez adresi olmayı planlıyor. Bu konseptle Kağıthane’nin spor ve sosyal aktiviteye olan ihtiyacını karşılayacağa benziyor.

mat sports club

MAT’ta Neler olacak?

1 -) GYM & Cardio
2 -) Personel Training
3 -) Fonksiyonel Antrenman
4 -) Grup Dersleri (pilates – zumba – grup cardio – spining – total body) 
5 -) Dövüş Sanatları
6 -) Manuel Terapi
7 -) MAT Cross Station
8 -) Sauna & Buhar
9 -) Vücut Analizleri
10 -) Gymnastik

doğan özdoğanMAT Sports Club Sahibi Doğan Özdoğan, Spor gün geçtikçe dünyada olduğu gibi ülkemizde de medikal bir boyut kazanmaktadır. Tamamen bunun bilinciyle hazırladığımız konseptimiz ile sağlıklı kalmayı hedef alan antrenman metotları uygulamak ve bu metotları sürekli geliştirmek üyelerimize sunduğumuz en büyük hizmettir. MAT Sports Club her metabolizmanın ayrı değerleri olduğunun bilinciyle kişiye özel çalışma takvimi çıkarıyor ve hedefe ulaşmaları için bütün bilgi birikimimizi onlara sunuyoruz dedi. Özdoğan, doğru ve bilinçli olarak yapılan sporu temelden öğrenmek için, başlangıç noktasını çocukların oluşturduğunu ilke edinerek, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Özellikle küçük yaşta başlanılan spor alışkanlığı, çok daha donanımlı ve sağlıklı bireyler yetişmesini sağladığı için, küçük arkadaşlarımıza maksimum düzeyde titiz ve özenli bir çalışma programı uyguluyoruz. Söz konusu, temelden sporun mantığı ile yetişecek ve gelişime son derece açık olan bir kitledir. Kendi kavramsal çalışmalarımız ile sağlık ve sporu her yaş grubu için tek çatı altında topluyoruz. MAT Sports Club, her kitle için potansiyel bir gelişim aracıdır dedi.

GYM & Cardiyo

Mat Sports Club; herkesin özel bir popülâsyonda olduğunu bilerek kişiye özel metabolik antrenman imkânı sunuyor. Yağ yakım nabzınızı yakalayabileceğiniz cardio cihazları ve her kas grubunuz için birçok alternatif hareket bulunmaktadır. Bu alanda deneyimli ve uzman eğitmen kadrosu ile ölçüm sonuçlarınıza göre yazdıkları antrenman programını ferah bir ortamda uygulanabilecektir.

Studyo Dersleri

MAT; sporun yeni trendlerine ev sahipliği yapacak. Bu grup derslerinin başında PİLATES, ZUMBA, SPİNNİNG, YOGA, Total Body, GRUP CARDİO, CRANC, BUT, CROSS ATÖLYE, BOSU MİX, STRECHİNG yer alıyor. Bu grup dersleri hem zayıflatıyor hem eylendiriyor. Yüksek tempoda geçen bu dersler kalorilerimize düşman olacağa benziyor. Zaten MAT’ın sloganıda ‘ Gelin Kiloları Mat Edelim’.

Beslenme Danışmanı

Doğru kilo vermenin, doğru kilo almanın ve ya sağlığını korumanın temelinde beslenme disiplini yer almaktadır. Mat; bu disiplini oluşturmada profesyonel yardım almayı tavsiye ediyor ve bu imkânı üyelerine sunuyor.

Dövüş Sanatları

Mat’ta alanında uzman eğitmenlerle boks, kickboks ve thaiboks dersleri de olacak. Bu dersler kuvvet, denge, esneklik ve teknik antrenmanlardan oluşuyor. Özellikle bayanların gözdesi boks antrenmanları kendilerini savunmayı öğretirken aynı zamanda yüksek kalori harcamalarıyla da kilo vermeyi sağlıyor.

Manuel Terapi

Fizik tedavi temelli olan manüel terapi anlamı olarak, el ile yapılan tedavi demektir.  En çok Huzursuz ayak sendromu, kalça displazi, menisküs, çarpraz bağ, ayak bileği bağ yaralanması, bel fıtığı, disl kayması, omuzda eklem ve kas problemleri, dirsek eklem hareket kısıtlığı, huzursuz el sendromu tedavisinde kullanılmaktadır. Fizyoterapist eşliğinde yapılan bu tedavi yöntemi, eklemlerin etrafındaki aşırı gergin ve kilitlenmiş durumdaki dokuların açılması yolu ile ağrı, sertlik ve tutukluğun giderilmesini sağlar.

kidsclup

Çocuklar İçin

MAT Sports Club çocuklar için ‘minik arkadaşlarımız’ olarak bahsediyor. Söz konusu; temelden sporun mantığı ile yetişecek ve gelişime son derece açık bir kitledir. MAT’ın oluşturduğu bu sosyal ortam sayesinde minik arkadaş; çevresini tanır, iletişim kurar ve kendine güveni artar. Branş olarakta başlangıçta jimnastik, dans ve karate eğitimleri olacak. Daha sonra anne ve bebek egzersizleriyle 3-4 aylık bebeklere o dönemde sporu tatma fırsatı sunulacak.

sauna kagithane

Sauna & Buhar Odası

Sauna ve Buhar; terden çok günün stresini atmasıyla ünlüdür. Şok duşuyla birleştirildiğinde sağlığımıza katkısı büyük olmaktadır. Bu faktörler Mat’ta dinlenme alanıyla birleştirilmiş ve su sesi eşliğinde metabolizmayı psikolojik olarak rahatlatmaya yönelik huzurlu bir ortam oluşturulmaktadır.

Vücut Analizleri

MAT’ta yağ ölçümü ve postür analizi yapılıyor. Antrenman planları bu ölçüm sonuçlarına göre yazılıyor. Aynı zamanda kişi kendisini en doğru verilerle takip etme şansını yakalıyor.

Personel Training

Personal Training, profesyonel eğitmenler tarafından kişiye özel egzersiz programları hazırlanarak, antrenman süresince eğitmen ile bire bir uygulanmasıdır.

mat sports club

MAT SPORTS CLUB Ağustos’ta Açılıyor!

Kurucu Üyelik Avantajına sahip olmak isterseniz MAT Sports Club’e açılışa kadar üye olmanız gerekiyor. Açılışa kadar yapılan bu üyelik % 40 avantaj sağlıyor. Avantajı bununla da sınırlı kalmıyor. Üyeliğini 2 hafta içerisinde yenileyen, üyeliği bitmiş kurucu üyenin üyeliği aynı fiyat üzerinden devam edecektir.

İrtibat İçin: Merkez Mh. Mezbaha Sk. No:2 Kağıthane/İstanbul

Telefon: 0 (212) 295-07-37 / 321-60-62

E-posta: info@matsportsclub.com

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
5943 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.