logo

Matematik öğrenmek hiç bu kadar kolay olmadı

Matematik öğrenmek hiç bu kadar kolay olmadı

Matematik öğrenmek hiç bu kadar kolay olmadı

orhan aybat ders

Çeliktepe, Emniyet Evler Mahallesinde öyle bir hoca var ki 27 yıldır özel matematik dersi veriyor. 1000’den fazla öğrenci yetiştirdiğini söyleyen Orhan Aybat, Matematik dersini temelinden öğreterek başarıyı yakalıyorum. Şuan aktif olarak 22 öğrenciye özel ders veren Aybat, evlerde ders verdiğim gibi Emniyet Evler Mahallesindeki büromda da özel ders verme imkanım oluyor. Öğrencilerim arasında Reyhan Karaca, Deniz Gezmiş’in sınıf arkadaşının oğlu gibi ünlü kişilere de özel ders verdiğini dile getirdi.

orhan aybat27 yıl boyunca öğrenci yetiştirdim. Yediyüzü aşkın yetiştirdiğim öğrencilerimde % 98 başarı oranına ulaştık. Bu başarı beni sadece bu işi devam ettirmeme neden oldu. Öğrencilerime matematiği temelden öğreterek başarıyı yakalıyorum. Öğrencilerimi sınava hazırlanma sürecinde motive ederek bir nevi yaşam koçluğu da yapmış oluyorum. Matematiğin hayatın her evresinde karşımıza çıktığını dile getiren Aybat, matematiği öğrenen çocuk, diğer derslerinde de başarılı oluyor dedi.

Orhan Aybat 1970 Diyarbakır doğumlu olup, 1988 Diyarbakır Anadolu Lisesi, 1997 İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü Mezunu. 16 Yıl Yapı Kredi Bankasında yönetici olarak çalıştı. 27 yıl boyunca ve halen Özel Ders Hocalığı yapıyor.

Özel Matematik Dersi için Orhan Aybat: 0536-842-59-88

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
2019 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.