logo

Mehmet Aslan: Güçlü bir parlamenter sisteme destek veririz!

Mehmet Aslan: Güçlü bir parlamenter sisteme destek veririz!

Mehmet Aslan: Güçlü bir parlamenter sisteme destek veririz!

İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi ve 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı olarak halkın güvenini kazanan Mehmet ASLAN, Hasbahçe Gazetesi’ne gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu…

Türkiye’yi karış karış geziyoruz

Öncelikle Kağıthaneli hemşerilerini sevgiyle ve muhabbetle selamlayarak açıklamalarda bulunan Mehmet Aslan, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’in önderliğinde tüm Türkiye’yi karış karış gezmekteyiz. Vatan, millet, bayrak ekseninde milletimize hizmet yolunda dağ, taş, bayır demeden vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Şuan ülkemizin bulunduğu ekonomik durumdan dolayı vatandaşlarımız rahatsız. Ekonomik durumun iyi gitmediğini söylüyorlar. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Emekli, çiftçi, esnaf perişan. Bizim Türkiye’ye bir sözümüz var. Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sistemle Türkiye’ye yöneteceğiz dedik. Bunu da Allah bize nasip ederse seçimlerde başarılı sonuç alarak yapacağız. Milletimize inanıyoruz. Bize her zaman teveccüh gösteriyorlar.

İYİ Parti Yerli ve Millidir

Uzun zamandır yerli ve milli olmadığımızı söyleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partimizin yerli ve milli olduğunu söylemeleri bizleri memnun etti. Bizim Parti tüzüğümüz ve siyasetimiz başından beri yerli ve millidir. Duruşumuz bellidir. Yerli ve milli konusunda Cumhur İttifakı geç de olsa İYİ Parti ile alakalı yerli ve milli cümlesini kullanması tabi ki bizi memnun etti ancak daha önce keşke bunlar söylenseydi.

Seçimlere en hazırlıklı parti İYİ Partidir

Bizim gündemimizde seçim yok. Erken seçim olma ihtimalini şu aşamada görmüyoruz. 2023 yılında olması gereken erken seçim daha yakın bir zamanda gerçekleşirse İYİ Parti kadrolarıyla ve teşkilatlarıyla erken seçime hazırdır. Çünkü biz her gün sahadayız, canla başla çalışıyoruz. İYİ Parti kadroları olarak Anadolu’yu karış karış geziyoruz ve gezmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla, milletimizle buluşmaya ve dertlerini dinlemeye devam edeceğiz ancak erken seçim söz konusu olursa buna da hazırlıklıyız. Diye bilirim ki seçimlere en hazırlıklı parti İYİ Partidir.

Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral AKŞENER’dir

Mesele devletimiz, bayrağımız ve vatanımız söz konusu olduğunda elimizi her zaman taşın altına koyarız. Desteğimizi de esirgemeyiz. Bizim kavgamız içerdedir. Muhalefet olarak iktidarın yanlışlarını illaki söyleyeceğiz. Ülkemiz bize göre iyi yönetilmiyor. Bizim ekonomik paketimiz hazır. Çiftçimizin, memurumuzun, esnafımızın ve emeklimizin yüzünü güldürecek projelerimiz hazır. Dolayısıyla biz seçimlere hazırız. Hedefimiz Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in Cumhurbaşkanı olmasıdır. Bizim adayımız Sayın Meral AKŞENER’dir.

Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sisteme destek veririz

Biz güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sistemden yanayız. Eksikleri giderilmiş güçlü bir parlamenter sistem istiyoruz. Eski Parlamenter sistemin de sıkıntıları vardı tabi ki onu istemiyoruz. Daha demokratik daha adil ve güçlü bir sistem olsun diyoruz. İktidar tarafından da böyle bir talep gelirse güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sisteme destek veririz.

Biz kimseden icazet almayız!

ABD’nin ihtiyar demokrat başkan adayı Joe Biden’in açıklamaları üzerine Aslan şunları söyledi; “Biz İYİ Parti olarak vatan, millet, bayrak sevdalısıyız. Dolayısıyla bize ne ABD’den. Ne Joe Biden ne de Avrupa Birliği bize yön veremez. Biz gücümüzü milletten alırız. Milletimiz bizim önümüzü açarsa biz yürürüz, milletimiz bizin önümüzü açmazsa biz durmasını da biliriz. Biz kimseden icazet almayız. Tek icazet alacağımız yer Türk milletinin ta kendisidir” dedi.

Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız yok!

Kimse Türk Milletinin toprağına denizlerine göz dikemez. Biz adalarda ve uluslararası deniz sahamızda hâkimiyetimizi her türlü eksiklerimize rağmen sağlayacağız. Türkiye Cumhuriyetine bir çakıl dahil ne aitse onu alırız ve onu istiyoruz. Bizim olmayan hiçbir şeye talip olmadık. Kimsenin de toprağında gözümüz yok. Ege ve Akdeniz sularında Yunanistan haddini bilecek. Biz İYİ Parti olarak vatan savunmasını, toprak ve deniz savunmasını en önde tutuyoruz. Bizim için olmazsa olmazdır. Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız yok. Buda böyle bilinsin!

Akdeniz’de Arama Faaliyetlerine kararlılıkla devam edilmeli

Akdeniz’de gemilerimizin olması, petrol ve doğalgaz araması ve bulunması bizi sevindirir. Aramalıyız ve bulmalıyız da. İnşallah bulacağız. Yakın zaman da inşallah iyi haberler alacağız. Türkiye Akdeniz’de Arama Faaliyetlerine kararlılıkla ve korkusuzca devam etmeli. Ülkemize katkı sağlayacak, değer katacak, ülkemizi şaha kaldıracak hangi proje olursa olsun destekleriz, karşısında olmayız. Biz dedik ki önemli olan Türkiye’nin menfaatleri. Biz o gözle bakıyoruz. Türkiye’nin olabilecek başarısını her türlü destekleriz.

Her türlü şerre ve teröre karşı birlikte mücadele edeceğiz

Bu topraklarda bir terörist kalmayıncaya kadar vatan topraklarını savunmaya ve mücadeleye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemlerde icraatlarına ve mücadelesine ülkece şahit olduk. İktidar olduğumuzda terör olaylarını sıfıra indireceğiz. Söz konusu vatan ise her türlü şerre ve teröre karşı birlikte mücadele edeceğiz.

Vatandaşlarımız endişeye kapılmasın

Pandemiden dolayı Avrupa’da da Türkiye’de ekonomik sıkıntılar var. Ancak Türkiye Covid-19 salgınından öncede ekonomik olarak iyi değildi. Gün geçtikçe de kötüye gidiyor. Dolayısıyla biran evvel ekonominin toparlanması gerekiyor. Bunu da başaracak tek parti İYİ Partidir. Milletimiz merak etmesin çare bizde, biz Allah’ın izniyle ekonomiyi toparlarız. Vatandaşlarımız endişeye kapılmasın. Bizim ekonomi programlarımız hazır. İktidara talibiz. Allah da bize nasip ederse iktidar olacağız. İYİ Parti ile her şey İYİ olacak.

Süper Lig’e yükselen takımları tebrik ediyorum

Süper Lig’e yükselen takımları ve özellikle BB Erzurumspor’u tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bir Erzurumlu olarak inşallah uzun yıllar dadaşların Süper Lig’de kalmasını ve başarılar elde etmesini temenni ediyorum.

Lütfen sosyal mesafeye dikkat edelim

Son olarak şunları söylemek istiyorum; “Lütfen sosyal mesafeye dikkat edelim. Bu Covid-19 salgını bitmiş değil. Önemseyelim. Maskesiz sokağa çıkmayalım. Bu günlerde gelip geçecek. İnşallah önümüzde çok güzel günler bizimle birlikte iyi ve güzel olacak.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1710 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.