logo

İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan Sessiz ve Derinden Çalışıyor

İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan Sessiz ve Derinden Çalışıyor

Mehmet Aslan, İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Oldu

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP ile İYİ Parti arasında yapılan Millet İttifakı çerçevesinde İstanbul’da İYİ Parti’ye bırakılan Kağıthane’de, İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan Kağıthane Belediye Başkan adayı oldu.

Sessiz ve derinden çalışıyor

İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan adaylığı açıklandığı günden itibaren Kağıthane Belediye Başkanı olmak için sessiz ve derinden çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.

Sizin dediğiniz olacak, Kağıthane İYİ Olacak!

“Kağıthane İyi Olacak” sloganıyla Kağıthane’de adım atmadık yer bırakmayan CHP-İYİ Parti Kağıthane adayı Mehmet Aslan, “Güneş buradan Kağıthane’den batmıştı, 31 Mart akşamı güneşin tekrar Kağıthane’den doğduğuna şahit olacaksınız. Seçimlere kadar her eli sıkıp, her gönüle dokunacağız. Kağıthane halkından desteklerini bekliyorum” dedi.

MEHMET ASLAN KİMDİR?

1983 doğumlu. Aslen Erzurumlu. ‘Gazinocular Kralı’ olarak tanınan Fahrettin Aslan’ın çocuğudur. İlk, orta ve lise öğrenimini Fransa’da tamamladı. Üniversite eğitimine Boston Üniversitesi’nde başladı ve Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladı. İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer aldı. 27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı oldu. İYİ Partinin “vitrin yüzlerinden” olan oyuncu Mehmet Aslan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı oldu.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
3542 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.