logo

Mehmet ZENGİN’in “Hedef Dünya Hakimiyeti” Adlı Kitabı Çıktı

Mehmet ZENGİN’in “Hedef Dünya Hakimiyeti” Adlı Kitabı Çıktı

Mehmet ZENGİN’in “Hedef Dünya Hakimiyeti” Adlı Kitabı Çıktı

Gazeteci, Eğitimci, Yazar Mehmet ZENGİN’in “Siyonist Evangelist Örgütler-Hedef Dünya Hakimiyeti” adlı ilk kitabı KDY Kitabevinden çıktı. Dünya’da ve Türkiye’de yaklaşık son 100 yılda meydana gelen birçok olayın arkasında yatan nedenleri bu kitapta bulabilirsiniz…

Kitaptan kısa bir bölüm:

“Dünya’da yaşanan birçok önemli olayın; görünen veya bize gösterilenden çok farklı bir senaryonun parçası olduğunu, ellerinde bulundurdukları medya gücünü kullanarak, gerçekleri saptırarak dünyayı kandırdıklarını idrak edemeyenler, Churchill’in deyimiyle “kör ve ahmaktır!”

Kitabı hakkında görüş aldığımız yazar Mehmet ZENGİN, “İki kutuplu dünya düzeni içerisinde hedeflerine ulaşamayacakları kanaatine varan küreselciler, ABD’nin süper güç olduğu tek kutuplu bir dünya düzeni dizayn ettiler. Tevrat’ta bahsi geçen; Vaad edilmiş topraklarda merkezi Kudüs olacak Büyük İsrail Devleti’ni kurarak, dünyayı tek elden yönetmeyi amaçlamışlardır. Bu amaca ulaşmak için ise birçok gizemli örgüt kurdular. Kitabımızda tanıtmaya çalıştığımız bu Siyonist/Evangelist örgütler, “hümanizm” ve ‘dünya kardeşliği’ gibi söylemleri öne çıkararak asıl niyetlerini gizlemişlerdir. Dünyadaki çoğu politikacıyı; bürokratı, sanatçıyı, iş adamını ve ülkeleri yöneten kilit konumundaki insanları; kâh tehditle, kimi zaman şantajla, çoğu kez ise maddi ve manevi ikbal sunarak satın almaktalar. Bu yolla ülkeleri, dolayısıyla da dünyayı kontrol etmeye muvaffak olmuşlardır. Amaçlarına ulaşmak adına; savaş çıkarmaktan katliamlara, soykırımdan darbelere, kargaşa çıkarmaktan suni ekonomik saldırılara kadar her yolu mübah görmektedirler.

Bu kitap; ülkemizde ve dünyada meydana gelen birçok olayın, bize gösterilenden çok farklı olduğu gerçeğine dikkat çekmek ve son yıllarda küreselciler ile amaçlarına yönelik artmakta olan politik farkındalığa bir nebze de olsa katkı sunabilmek amacıyla kaleme alınmıştır” dedi.

ZENGİN, “Baştan beri kitap yazma hususunda beni teşvik eden, cesaretlendiren ve yaklaşık 3 yıllık yazım sürecinde manevi desteğini esirgemeyen dostum; “ESTORDAN ROMAN” ın yazarı Mustafa ÖZBAY’a, kitabımın ön sözünü kaleme alan eşim gazeteci-yazar Yaqut ZENGİN’e, özellikle de reklam ve tanıtım konularındaki emeklerinden ötürü yeğenim Nesibe ZENGİN’e ve eserimin çıkması için her zaman yanımda olan başta kızım Enise olmak üzere, tüm dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hedef Dünya Hakimiyeti kitap marketlerde satışa sunuldu

“Siyonist Evangelist Örgütler-Hedef Dünya Hakimiyeti” adlı ilk kitabı https://www.kitapyurdu.com/kitap/hedef-dunya-hakimiyeti/566801.html den satın alabilirsiniz.

Mehmet ZENGİN kimdir?

1968 yılında Trabzon’un Çaykara İlçesine bağlı Yeşilalan Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Almanya’da, orta öğrenimi ise Bursa İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisan tahsilini ise Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. İkinci üniversite olarak da `Basın ve İletişim` bölümü mezunudur. 1994 yılında mezun olduktan sonra mesleğini icra etme amacıyla ilk görev yeri olan Boğazlıyan/Yozgat’ta göreve başladı. 2000 yılından bu yana ise İstanbul’da, Pendik İlçes`ne bağlı Kavakpınar İlkokulu’nda görev yapmaktadır. Geçmişte, İstanbul merkezli bölgesel yayın yapan Mercekhaber Gazetesi`nde Genel Yayın Yönetmenliği ve köşe yazarı olarak görev yapmıştır. Mehmet Zengin ayrıca; 2016 yılında kurulan “Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti” (UYGAD ) Kurucular Kurulu üyesidir. Cemiyette bir süre yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik görevini de yürütmüştür.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1638 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.