logo

Meryem Tekbıyık Yeniden Başkan Seçildi

Meryem Tekbıyık Yeniden Başkan Seçildi

Meryem Tekbıyık Yeniden Başkan Seçildi

meryem-tekbiyik-yeniden-baskan-secildi

Kağıthane Belediyesi bünyesinde kurduğu bir çok meclisle birbirinden farklı ve anlamlı çalışmalara imza atan Kent Konseyi, olağan seçimli genel kurulunu Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

kagithane-belediyesi-meclis-salonu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Kent Konseyi’nin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili olarak bir film izletildi. Genel kurula katılan ve  Kent Konseyi’ne aynı zamanda konsey bünyesinde çalışan tüm meclislere Kağıthane’ye kattıkları değerden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Fazlı Kılıç; “Kent Konseyimiz ilk günden itibaren ilçe genelinde birçok önemli çalışmaya imza attı. Bizde her zaman kendilerine destek olmaya çalıştık ve çalışmalarını memnuniyetle takip ettik. Bugün tekrar bir başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. Yeni dönem için şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Başkan Fazlı Kılıç’ın ardından yapılan açık oylamada ise oy birliğiyle önceki dönemde de başkanlık yapan Meryem Tekbıyık Kağıthane Kent Konseyine tekrardan başkan seçildi.

Kendisine tekrar bu görev verildiği için mutlu olduğunu belirten Meryem Tekbıyık; “Tüm üyelerimize beni tekrar bu görev için uygun görmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a ve başkan yardımcılarına da teşekkür ediyorum. Onların destekleri olmasa bu filmde izlediğimiz hiç bir etkinlik ve programı hayata geçiremezdik. Bu dönemde de yine onların destekleriyle bir çok faaliyette bulunarak Kağıthane’yi daha ileriye taşıyabilmek adına elimizden geleni yapacağız. ” dedi.

kagithane-kent-konseyi-genel-toplantisi

Konuşmaların ardından tüm üyeler ve katılımcılarla bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

Etiketler: » » » » » »
4092 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.