logo

Meşe Kardeşlerin Babası İsmail MEŞE Vefat Etti

Meşe Kardeşlerin Babası İsmail MEŞE Vefat Etti

Kağıthane’nin sevilen işadamlarından ve Kağıthane İmam Hatip Lisesi 83 mezunlarından Gümüşhaneli Necdet Meşe ve Mehmet Meşe’nin muhterem babası Hacı İsmail Meşe, 8 Temmuz Cumartesi günü amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.

Meşe Ailesinin Acı Günü

Cenazesi, 8 Temmuz Cumartesi günü Sultan Selim Merkez Camiinde, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Sanayi Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Cenaze namazından önce Cenaze İmamı helallik isteyerek her canlı bir gün ölümü tadacaktır. Başta namaz olmak üzere ibadetlerimizi yerine getirelim. Her işimizi Allah’ın rızasını kazanmak için yapalım. Ölüme her an hazır olalım” dedi.

Hacı İsmail Meşe’nin cenaze namazına oğulları Necdet ve Mehmet Meşe, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra birçok isim ve sevenleri, Gümüşhaneliler, Kağıthane İmam Hatip Lisesi Mezunları ve yerel basından Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun katıldı.

Cenaze sonrası taziyeleri kabul eden Necdet Meşe; “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. Biricik babamı, her zaman dertleştiğim arkadaşımı kaybettim. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Uzaktan yakından cenazemize katılan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Hacı İsmail Meşe’ye Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun.

Hacı İsmail Meşe ve tüm ölmüşlerimiz için bir Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
581 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.