logo

Meşhur Pilavcı Samet Usta Emniyetevler’de Açıldı

Meşhur Pilavcı Samet Usta Emniyetevler’de Açıldı

Meşhur Pilavcı Samet Usta, Emniyetevler’de Açıldı

Meşhur Pilavcı Samet Usta, Kağıthane Yeşilce Mahallesinden sonra 2. Şubesinin açılışını 21 Nisan Cumartesi günü Saat:14.00’de Emniyetevler Mahallesi, Oğuzhan Sokak No:6/A adresinde Başkan Fazlı Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Aktürk, Emniyetevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Güney, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım, Yerel basından Hasbahçe Gazetesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ülkemizin ekonomik olarak büyük bir mücadele verdiği şu süreçte, dünyadaki sermayedarlara, emperyalistlere karşı mücadele verdiğimiz şu süreçte yatırım yapan iş adamlarımızı tebrik ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyor, hayırlı kazançlar diliyoruz” dedi.

Bir yiyen bir daha bırakamıyor

İşletmeci Meşhur Pilavcı Samet Yaman, “Yeni şubemiz hayırlı olsun. Tüm Kağıthanelileri pilavımızın tadına bakmaya davet ediyorum. Şubemizde; Tavuklu Pilav, Sade Pilav, Kuru Fasulye, Çorba, Ciğer, Et Sote, Tavuk Sote, Pilav Üstü Ciğer, Pilav Üstü Sote, Pilav Üstü Et ve Yarım Ekmek Ciğer satışımız vardır. İçeceklerimizle bu meşhur pilavımızın tadına bakmayı ihmal etmeyin. Pilavımızı bir kere yiyen bir daha bırakamıyor. Ev ve iş yerlerine de paket servisimiz vardır. Ayrıca özel günler için de toplu sipariş alıyoruz” dedi.

Meşhur Pilavcı Samet Usta Sipariş Hattı: 0535 463 82 26

Hasbahçe Gazetesi olarak Meşhur Pilavcı Samet Usta’ya yeni şubesinin hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, kendilerine helalinden bol kazançlar diliyoruz. 

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3825 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.