logo

Metin Başkanı Rahmetle Anıyoruz…

Metin Başkanı Rahmetle Anıyoruz…

Kağıthane Esnafı Senden sonra çok yalnız kaldı

1503654_10152012499458880_781522187_n

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Taşkın bundan tam 4 yıl önce kalabalık bir cemaatle Çeliktepe Merkez Camiinden son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Merhum, Rahmetli Metin TAŞKIN’ı vefatının 4.yılında Taşkın Ailesi ve sevenlerince mevlütler ve dualarla anıldı.

Dört yıl önce Oda Başkanı Metin Taşkın, rahatsızlanarak, önce Şişli Etfal ve Okmeydanı araştırma hastanesine kaldırılmış, daha sonra acil olarak Çapa Tıp Fakültesine kaldırılarak yaklaşık on gün tedavi görmüştü. Taşkın’ın hastanede vefat etmesi, bütün sevenlerini şok etmiş ve Kağıthane camiasını yasa boğmuştu.

Esnaf odası başkanlığına seçildiği günden bu yana yenilikler ve başarılı çalışmaları ile esnafın ve Kağıthane halkının sevgi, takdir ve sempatisini kazanan Metin Taşkın yaptığı sosyal faaliyetlerle, başarılı hizmetlerle adından söz ettirmiş. Hatta esnaf-sanatkar ilişki ve anlamlarını gündeme getirmek için Ahilik haftası kutlamalarını ilk kez Kağıthane’de gündeme getirmiş, şed kuşatması törenleri düzenlemişti.

Başta Taşkın Ailesi ve tüm sevenleri 4.yılında da başkanını unutmadı. Herkesin gönlünde taht kurmuş ve yapmış olduğu hizmetlerle anılması, ne denli bir kişiliğe sahip olduğunu 4.yılında da dualara katılanlarca gösterilmiş oldu.

HASBAÇE GAZETESİ olarak Başkan Metin TAŞKIN’a Allah’tan rahmet, Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun. Mevlam Sana Rahmetiyle muamele etsin.

Etiketler: » » » » » »
1622 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.