logo

Metro’da İlk Nikâhı Başkan Kılıç Kıydı

Metro’da İlk Nikâhı Başkan Kılıç Kıydı

Metro’da İlk Nikâhı Başkan Kılıç Kıydı

metroda-ilk-nikahi-baskan-kilic-kiydi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, evlenecek olan çiftlerin artık metro istasyonlarında nikah töreni yapabileceklerini açıklaması sonrası ilk nikah Haliç Metro İstasyonunda gerçekleşti.

5 yıldır vatman olarak görev yapan Alper Odabaş ile Yeşim Demiray çifti istasyona gelin arabası gibi süslenen metro ile geldi. Hacı Osman metro durağından aileleri ve yakınları ile metroya binen çift Haliç Metro İstasyonuna ulaştı.

Metro İstasyonu seyir terasında gerçekleştirilen törende nikâhı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kıydı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise Metro İstanbul Genel Müdürü Kasım Mutlu ile Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar yaptı.

Başkan Fazlı Kılıç yaptığı konuşmada; “Bugün burada bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Çiftimize de uğur getirmesini diliyoruz” dedi.

damat-alper-odabas-metro-nikah

Damat Alper Odabaş ise, “Müdürlerimizle sohbet ederken böyle bir konu geçti. Farklı şeyleri severim. Sürprizleri severim. Daha sonra genel müdürümüz destek verdi. Ve buradayız çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. İmzalarımızı attık” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1347 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.