logo

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’den Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’den Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Kağıthaneli hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Başkan ÖZTEKİN, “Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve kaosun bitmesi en büyük temennilerimizin arasında yerini almıştır. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hâkim olması adına önem taşıyan günlerdir.

Ülkemizde yaşayan her fert 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde devletinin selameti için kendini ortaya atmış, bölünme, yok etme ve dinimizi elimizden alma gayretlerini boşa çıkarmıştır. Terörle ve cana kıymak suretiyle yapılmak istenilenlere Hz İbrahim’in fedakârlığıyla vatanın evlatlarınca cevap verilmiştir. Kirli ellerin maşaları Hz. İsmail gibi kutsal değerlerine kurban olmak için hazır olan millet tarafından bozguna uğratılmıştır. İşte bundan sonra hain emelleri olanlar bu kahramanlık karşısında korkuyla harekete edecek ve ülke üzerinde kötü oyunlar oynayamayacaktır.

Güçlü Türkiye hedefiyle tüm İslam ülkelerinde Kurban Bayramları, bayram tadında, savaş olmadan geçecektir inşallah. Güçlü Türkiye sayesinde masum halklar ölmeyecek, çocuklar geleceğe umutla bakacaktır.

Bu düşüncelerle Mübarek  Kurban Bayramı’nın Miletimize, İslam Alemine ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
304 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.