logo

Mevlüt Öztekin: İlk Turda Seçimi Kazanacağız İnşallah

Mevlüt Öztekin: İlk Turda Seçimi Kazanacağız İnşallah

Mevlüt Öztekin: İlk Turda Seçimi Kazanacağız İnşallah

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı Ramazan boyunca Hasbahçe Girişinde kurulan stantta broşür, afiş ve tanıtım kitapçığı ile vatandaşlarla bire bir iletişime giriyor. 24 Haziran Seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek ve oy istiyor.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri nedeniyle çalışmaları hızlandıran AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı, tüm mahallelerde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluşuyor. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ve başkan yardımcılarının da katıldığı ziyaretlerde Pazar yerleri de gezilerek tanıtım broşürleri dağıtılıyor.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, “85 bin AK Parti üyesini kısa zamanda güncelledik, 320 bin seçmen ziyareti gerçekleştirdik. Kapısı çalınmayan seçmen kalmadı. Ramazan boyunca 350 aileye de habersiz iftara gittik. Sokak iftarlarında ve sahur programlarında halkımızla beraber olduk, projelerimizden bahsettik” dedi.

Elhamdülillah Kağıthane 24 Haziran’a Hazır, Durmak Yok Yola Devam!

Çalışmalarla ilgili halkın temayülünü yakından gördüklerini ve hissettiklerini söyleyen ilçe başkanı Mevlüt Öztekin, İlk turda seçimi rahat kazanacaklarını söyleyerek Kağıthane halkının Cumhurbaşkanımıza büyük sevgisinin olduğunu dile getirdi. Öztekin, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Kağıthane’de büyük fark atacaklarını da vurguladı.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
1536 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.