logo

Mevlüt Öztekin Kağıthane Belediye Başkanı Seçildi

Mevlüt Öztekin Kağıthane Belediye Başkanı Seçildi

Mevlüt Öztekin Kağıthane Belediye Başkanı Seçildi

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Kağıthane Belediye Başkan Adayı gösterilen Mevlüt Öztekin 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Kağıthane Belediye Başkanı oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Kağıthane’de oy kullanan 260.420 seçmenin 135.776 oyunu alan AK Parti ve Cumhur İttifakının adayı Mevlüt Öztekin, Belediye Başkanı seçildi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Partinin almış olduğu % 51,3 oy oranını 31 Mart 2019 seçimlerinde % 54,40’a yükselten Mevlüt Öztekin, Böylece Kağıthane ilçesindeki her yüz seçmenden yaklaşık 54 kişinin oyunu almış oldu.

Kağıthane halkına teşekkür etti

Mevlüt Öztekin, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından AK Parti Kağıthane İlçe binasında toplananlara teşekkür konuşması yaptı. “AK Parti İlçe Başkanımız, MHP İlçe Başkanımızdan mahalle başkanlarımıza, sandık müşahitlerimizden gençlik kolları başkanımıza kadar tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar Kağıthane’de çok güzel hizmetler yapıldı ve bundan sonra da “Kalbimiz Kağıthane” diyerek daha çok hizmetler yapacağımızı ve yolumuza devam edeceğimizi bildirdik. Daha güçlü bir Kağıthane için hizmetkarınız olacağız.

Teşekkürler Kağıthane

Bugün de görüyoruz ki, Kağıthane bir kez daha vefasını gösterdi. Kağıthane halkı, eserlerimize ve hizmetlerimize vefasını gösterdi ve AK Parti’yi Kağıthane’de tekrar birinci parti yaptı. Bizi kalplerine kabul eden ve Kağıthane’mizi bize emanet eden tüm kıymetli hemşerilerime ve komşularıma teşekkür ederim” dedi.

Mevlüt Öztekin Kimdir?

1981 Ordu doğumlu, aslen Sivas Koyulhisar’lıdır. İlkokulu Kağıthane’de Ortaokul ve Liseyi Kağıthane İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Daha sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu.

2005-2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalıştı. 2005-2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009-2014 yılları arasında yerel seçimlerde Kağıthane İ.B.B Meclis Üyeliği yaptı. 2009-2018 Tarihleri arasında Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.1 Nisan 2018 tarihinden itibaren AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı oldu. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak 31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Mevlüt ÖZTEKİN’e hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

3132 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.