logo

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’den Ramazan Bayramı Mesajı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’den Ramazan Bayramı Mesajı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona ermesiyle, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Kağıthanelilerin Ramazan Bayramını kutladı.

ÖZTEKİN, “Kıymetli Hemşehrilerim, her mahallesi, caddesi, sokağı büyüdüğüm yılların hatırasını taşıyan Kağıthane; hem kalbim hem de dünyaya baktığım penceremdir.

Sahip olduğumuz bilgi, tecrübe, başarıların kaynağında da Kağıthane vardır. Kâğıthane’mize hizmet etme görevine aday olduk. Şimdi devralacağımız bu gönül bayrağını, kalbin ve aklın işaret ettiği en üst noktaya taşıyacağız.

Niyetimiz o ki, çok çalışacağız geceyi gündüzümüze katacağız ve birlikte Kağıthane’ye güzel bir gelecek yazacağız. Bu geleceğin öznesinde kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, engellilerimiz ve tüm Kâğıthaneliler olacak. Bu gelecekte yaşam en güzel yorumu, doğa en güzel yeşili, farklılıklarımız en zengin haliyle yerini alacak.

Biliyoruz ki başaracağız. Çünkü başarıya inancımız da Kağıthane sevgimiz gibi kalpten. “Kalbimiz Kâğıthane” diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, milletçe, muhabbetle gönülden kucaklaştığımız bir bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. Bayram sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.

Bayramın bilhassa İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyoruz.

Bu vesileyle Kalbimiz Kağıthane diyor tüm Kağıthanelilerin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini, 14 Mayıs Genel Seçimlerinin de ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
147 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.