logo

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan Kağıthane’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan Kağıthane’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan Kağıthane’de

Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği iftar programı Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

İftara; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş ve yönetimi, MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayları, partililer, STK Başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan yaptığı konuşmada; “Cumhur İttifakı, Kuva-yi Milliye’nin bugünkü temsilcisidir. İttifakı gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için kurduk. Oy kaygısıyla değil, vatan kaygısıyla, vatanın aleyhine kurulan oyunları dağıtmak amacıyla hareket ettik. Siyasi sahada adını Cumhur İttifakı koyduğumuz milli ve yerli cephe, giriştiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır. Güçlü ve Büyük Türkiye için attığımız her adımda milletin desteği ve Allah’ın yardımıyla başarı da peşinden gelmiştir. 15 Temmuz Destanı, Fırat Kalkanı ve Afrin Zeytin Dalı Harekatı bunun ispatıdır. Yine aynı ümit ve iman ile 24 Haziran’daki seçimlerin de bunun bir başka ispatı olacağına inancımız tamdır” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1109 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.