logo

MHP İSTANBUL 2.BÖLGE ADAYI FIÇICI’NIN SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

MHP İSTANBUL 2.BÖLGE ADAYI FIÇICI’NIN SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

MHP İSTANBUL 2.BÖLGE ADAYI FIÇICI’NIN SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahsen Melike Fıçıcı, Gültepe Yahya Kemal Mahallesinde seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

Açılışa MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş ve Yönetimi, Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Engin Kayacık ve Yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahsen Melike Fıçıcı yaptığı açılış konuşmasında “Seçimlerin olmazsa olmazı seçim irtibat bürolarıdır. Çünkü teşkilatımız haricinde vatandaşlarımıza ulaşım kanallarından birisi de burasıdır. Burada saygıdeğer Kağıthaneli hemşehrilerimizle bire bir görüşme imkânımız olacak. Hem de burada partimizin faaliyetleri ile alakalı gerek bizim çalışmalarımızla alakalı bilgi sahibi olabilecekler. Seçimlerle alakalı bastırmış olduğumuz bilgi broşür ve kitapçıklara vatandaşlarımız ulaşabilecekler” dedi.

Fıçıcı, “Seçim büromuz sürekli açık kalacak. Bu büroya zaman zaman bizlerde geleceğiz. Kampanyadan sorumlu arkadaşlarımızla toplantılarımızı burada yapacağız. Saygıdeğer hemşehrilerimizle birlikte iftar programı tertip ettik. İftar masasında da lokmamızı paylaşmak istedik. Burası güzel ve işlek bir yer. Kağıthaneli hemşehrilerimizin hissiyatına tercüman olacağımız kanaatini taşıyorum. Burada sadece sohbet etmeyeceğiz, derdi olanlarında sıkıntılarını dinleyeceğiz. Sizlerden vekilliğimiz ve Cumhur İttifakı için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahsen Melike Fıçıcı’nın seçim irtibat bürosu, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş ve MHP İstanbul İl Yönetimi üyelerinin kurdele kesmesiyle hizmete açıldı. Fıçıcı’yı açılışta babası ve aile yakınları da yalnız bırakmadı.

Açılış sonrası partililer seçim irtibat bürosunu gezerek Ahsen Melike Fıçıcı’ya başarı dileklerinde bulundu.

Ahsen Melike Fıçıcı Kimdir?

1994 İstanbul Sarıyer doğumlu. Aslen Gümüşhane, Pir Ahmet Köyünden. İlk okulu Kağıthane’de, Ortaokulu Çanakkale Biga’da, Liseyi İstanbul Henza Akın Çolakoğlu Lisesinde bitirdi. Bahçeşehir Üniversitesi HLO Siyaset Okulu 14.Dönem mezunu oldu. Halen Namık Kemal Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde öğrenim görmektedir.

MHP Yahya Kemal Mahalle başkanlığı yaptı. Akabinde MHP İstanbul İl Yöneticiliği görevinde bulundu. MHP’de çeşitli kademelerde görev aldı. 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde MHP İstanbul 2.Bölge 9.Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterildi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
3008 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.