logo

MHP İstanbul İl Başkanlığına Sertel SELİM Atandı

MHP İstanbul İl Başkanlığına Sertel SELİM Atandı

2018 yılından bu yana MHP İstanbul İl Başkanlığı yapan Birol Gür, 7 Aralık Çarşamba günü görevinden istifa etti. Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Mensubu bulunmaktan şeref duyduğum hareketimizin İstanbul İl Başkanlığı makamından an itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Liderimizin emrinde son nefesimize kadar hareketimizin başarısı için ter dökmek vazifemiz olacaktır. Her daim lider, teşkilat, doktrin demeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sertel Selim MHP İl Başkanı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Birol Gür’ün istifa kararı sonrası boşalan koltuğa, 12 Aralık Pazartesi günü MHP İstanbul İl Avrupa Yakasından sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Sertel Selim’i atadı.

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, atamasının ardından açıklamada bulundu: “Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin takdir, talimat ve tensipleriyle İstanbul İl Başkanlığı görevimize an itibarıyla başladım. Dava arkadaşlarımla birlikte büyük bir aşk ve şevkle partimizin başarısı için gece gündüz her eli sıkarak yorulmadan çalışacağız. Hep birlikte varız” dedi.

Partimize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından, siyasetçi ve Hasbahçe Gazetesi Haber Müdürü Secaettin Demli ise “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli tarafından İstanbul İl Başkanı olarak atanan dava arkadaşımız Sertel Selim’i tebrik oeder, Partimize ve İstanbul’umuza hayırlı olmasını dilerim. Rabbim muvaffakiyetler nasip etsin. İnancım o dur ki, önümüzdeki dönemde görevi devralan Sertel Selim başkanımız, bu başarı çıtasını çok daha yukarılara taşıyacak, bizler de bu davanın bir neferi olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi

Başkan: Sertel SELİM, Yaşar KABA, Fetih Ahmet ALPARSLAN, Engin AKYÜZ, Hakan ASLAN, Temel BEDİR, Ali AYDIN, Adem OVA, Ahmet BAYDARMAN, Ahmet BOYRAZ, Ahmet ÇAKIR, Ahmet ERDOĞAN, Ahmet Kaan ÖZYÜREK, Ahmet SOYSAL, Ali BAŞER, Ali ÇAVUŞOĞLU, Ali Fırat KOCAMAN, Ali MAYTALMAN, Alper Tunga ÇEVİK, Barış ÖZTÜRK, Başar ÜNAL, Behice Miray MADEN, Bilal TEKİN, Bilal ÜNAL, Burak ARKAZ, Cafer Sadık İZGÜBARLAS, Can ILDIR, Cenap YAĞMUR, Cengiz PEHLiVAN, Cihan PARS, Coşkun ÖZDEMİR, Dursun KARABACAK, Dursun KÖKÇÜ, Emir DELİKAN, Emrah ÇÖMLEKÇİ, Enes DEĞİRMENCİ, Erdal TOKMAKÇI, Erhan BULACA, Erkan KÜÇÜK, Ersin ÖZTÜRK, Eyüp ÜLGER, Fatih AYDIN, Fatih GÜLGÖNÜL, Fehmi Tunç ÖZGÜREL, Feyyaz UZUN, Fikri Osman AKlNCI, Güven ADIGÜZEL, Hacı DÜZGÜN, Hakan ARIKAYA, Hakan ÇEÇEN, Halil FEYİZOĞLU, Halil TUFAN, Halit Metin ÖZÜPEK, Hatem AYDIN, Hilal Eda GÖRBULAK, Hüseyin Haluk SONSUZ, İbrahim DURAL, İbrahim TATAR, İsmail AKARÇAY, İsmail AKGÖZ, İsmail İNAN, İzzet GÖREN, Kerim KAYA, Kurtuluş BOZKIR, Kürşat KAŞlKÇl, M. Yusuf ÖZYARDIMCI, Mahmut Ziya ÜÇÜNCÜOĞLU, Mehmet AKYILDIZ, Mehmet CANPOLAT, Mehmet KILIÇ, Mehmet KIRAÇ, Mehmet Onur KOÇALİ, Mehmet Yıldıray ÇELİK, Menderes DEMİR, Meriç KÜÇÜKVAR, Mete MEYDANCI, Metin HAVZA, Muammer ŞENOL, Muharrem ATSIZ, Muharrem KIR, Murat KAYA, Murat MUTLU, Murat ŞAHİN, Murat ŞEKERLİ, Mustafa ARKAZ, Mustafa SÖNMEZOĞLU, Nafis KÜÇÜK, Nafiz KOPARAN, Necati ALTIN, Nevzat ALAYURT, O. Teoman KARAARSLAN, Oğuz ERDOĞAN, Oğuz Kaan ÇAKIR, Oğuzhan ALP, Oğuzhan ERTUĞRUL, Orhan BAŞER, Ramazan GÖK, Recep TANGAL, Saffet ÇAKIR, Salim KILIÇ, Savaş KARACA, Sedat GÜLTEKİN, Serdar UÇAR, Serhat TUNCER, Serkan YEŞİLYURT, Seyit MAMAÇ, Şeref AVCl, Şevket SÜLEYMANOĞLU, Taner ÇAKIROĞLU, Tanrıkut Türkeş KARAKOÇ, Ufuk ERDİNÇ, Ufuk KÖKTÜRK, Ufuk TANDOĞAN, Ümit GÜRBÜZ, Ünal YAŞAROĞLU, Vedat HÜGÜL, Veysel ASLAN, Yasin SÖNMEZ, Yavuz KARACA, Yenal YIĞRIK, Yüksel KARAKAYA, Zafer ÇALIŞIR, Zafer EVRENKAYA, Zeki ZEKERiYA ve Zeliha Deniz OLCAR

Sertel Selim Kimdir?

Aslen Trabzonludur. MHP İstanbul teşkilatında bilinen bir isimdir. MHP Fatih İlçe Başkanlığı görevinden sonra MHP İstanbul İl Avrupa Yakası’ndan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 12 Aralık itibari ile de MHP İstanbul İl Başkanı olarak atandı.

Hasbahçe Gazetesi olarak MHP İstanbul İl Başkanı olarak atanan Sertel Selim’e ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1620 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.