logo

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Tekrar Ayhan Maden Oldu

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Tekrar Ayhan Maden Oldu

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Tekrar Ayhan Maden Oldu

 Ayhan Maden MHP Kağıthane Kongre

Millyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 13.12.2014 Cumartesi günü Kağıthane, Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi Cemsu Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İki aday ile sandığa gidilen seçimde İlçe başkanı Ayhan Maden güven tazeleyerek ilçe başkanı oldu.

MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı Olağan Kongresine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP MYK üyesi Musa Küçük ve Erol Gül, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güven Adıgüzel, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selahattin Koçaslan, MHP İstanbul İl Yöneticisi Ali Derindağ ve Nafız Küçük, MHP İstanbul İl Danışmanı Yüksel Karakaya, Kâğıthane Belediyesi Eski Meclis Üyesi Soner Çatalbaş, MHP İl Başkan Yardımcıları, eski meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK başkanları ve birçok Kağıthaneli katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Bahçeli’nin mesajı salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı.

İstanbul Milletvekili Celal Adan MHP Kağıthane

Kongrenin açılış konuşmasını Divan başkanı olan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan yaptı. Adan, “Kağıthane Allah bir diyen, ülke bölünmez diyen bir çimentodur. MHP’nin varlık sebebinin iki temel unsuru vardır. Birincisi ezanı hür, bayrağı hür Türkiye, ikincisi ise Hiç kimsenin para ve geçim sıkıntısından dolayı, namerde boyun eğmediği bir Türkiye’dir” dedi.

Kamil Torun MHP Kağıthane Kongre

Adaylardan ilk söz alan ise Kamil Torun “İlk hedefimiz hareketimizin Kağıthane’de kaybettiği kanı durdurmaktır” diyen Torun, Biz teşkilatımıza tekrar heyecan getirmek için geldik. Hiç kimseye teslim olmadan partimizin menfaati  için çalışmak istiyoruz” dedi.

Ayhan Maden MHP Kağıthane Kongre

İlçe Başkanı ve Adayı Ayhan Maden” Bu kutlu harekette görev almak, çalışmak isteyen herkese kapılarımızı açtık. MHP saflarında çalışmak, görev almak isteyenler mutlaka bir alan bulacaktır. Bizler liderimizin izinde, teşkilatımızın emrinde milletlimize ve Kâğıthane’ye hizmet etmek için göreve talibiz. Sizlerden tekrar yetki istiyorum. Uzun süredir emek verdiğimiz çalışmalarımızı son hızla devam ettireceğiz. Kongreler ayrışmaların ve kutuplaşmaların değil,  birliği beraberliği ve kaynaşmayı sağlamanın yoludur” dedi.

Ayhan Maden MHP Olağan Kongre Kağıthane Kamil Torun MHP Kağıthane

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı Olağan Kongresine Beyaz Liste ile Ayhan Maden, Sarı Liste ile Kamil Torun aday olarak katıldı. 326 delegenin oy kullandığı seçim sonucunda delegelerin 267’sinin oyunu alan Mevcut İlçe Başkanı Ayhan Maden tekrar ilçe başkanı seçildi. 

Seçimde diğer aday Kamil Torun 56 oy alırken 3 oyda geçersiz sayıldı.

Ayhan Maden MHP Kağıthane

 

Seçim sonucu belli olduktan sonra kısa bir konuşma yapan Ayhan Maden, “Kongre sonunda kazanan MHP olmuştur. Genel seçimlerde Kamil Bey ve ekibi ile beraber çalışacağız. Kamil Bey seçime renk katmıştır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

Hasbahçe Gazetesi olarak MHP Kağıthane İlçe Başkanı Ayhan Maden’i tebrik ediyor, Kongre Sonucunun Tüm Ülkücü Harekete ve Kağıthane’ye hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Yöetim Kurulu Asil Üyeler

Başkan: Ayhan MADEN

Asil Üyeler: Barış ÇATALBAŞ, Ahmet YURTSEVEN, Alaattin ÖZDEMİR, Aykut ÇATALBAŞ, Emrah TOSUN, Erdem ARSLAN, Erdoğan ÇALIŞKAN, Fatih KOÇASLAN, Hacı Mehmet ERSLAN, Hasan DURMAZ, Hubuyar KARAKAYA, İsmail KOÇ, Kürşat Bahadır ÇAKIR, Murat ANKARA, Mete KÜÇÜK, Mustafa YÜKSEL, Osman KEPENEK, Soner ÇATALBAŞ, Selçuk YILMAZ, Şefik KADIOĞLU, Yusuf AYHAN, Yasin KÜÇÜK 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Yasin ŞAHİN, Hikmet ÖZBEY, Hacı KARA, Tuncay ATEŞ, Veli SEVİM, Turgut ERGÜN, Bülent SARIKÇI, Gökhan KIZILKUM, Alper DOLU, Mehmet Akif EROL, Sefa KAZAN, Cemre ŞEN, Oğuzhan MAMAÇ, Mehmet HACIOĞLU, Hakan Arslan, Şahin KILIÇ, Özcan ÖZGÖLET, Pınar Neva FINDIK, Serpil AÇIK, Nadi SARI, Oğuzhan BAYRAM ,Yusuf GÜNDÜZ, Basri BOLAT

İl Delege Listesi Asil Üyeler: 

Ayhan MADEN, Barış ÇATALBAŞ, Ahmet ÖZYÜREK, Ali DERİNDAĞ, Aykut ÇATALBAŞ, Alper DOLU, Bahadır KARASALKIM, Erdem ARSLAN, Engin TELCİ, Güven ADIGÜZEL, Hacı Mehmet ERASLAN, Mehmet Akif EROL, Musa KÜÇÜK, Murat YILDIRIM, Murat ANKARA, Nafız KÜÇÜK, Selahattin KOÇASLAN, Selçuk YILMAZ, Sezgin GÜMÜŞ ,Yasin ŞAHİN, Yüksel KARAKAYA

İl Delege Listesi Yedek Üyeler: 

Hacı KARA, Ali ÖZKAN, Hasan KORAL, Yeliz KAZAN, Birol ULUOCAK, Bülent KIZILASLAN, Şaban EMEK, Uğur SEVİNÇ, Umut YÜKSEL, Hüseyin UZAN, Ferhat CAN, Ceyhun KÖYBAŞI, Ahmet AYDOĞAN, Hasbi YILMAZ, Mustafa YILMAZ 

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
5563 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.