logo

MHP Kağıthane Sabah kahvaltısın’da STK’lar ile buluştu

MHP Kağıthane Sabah kahvaltısın’da STK’lar ile buluştu

MHP Kağıthane, Sabah kahvaltısın’da STK’lar ile buluştu

MHP Kağıthane Sabah Kahvaltısı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yüksel Karakaya, Kağıthaneli işadamları ve STK’lara kahvaltı verdi.

Kağıthane Belediyesi’nin Hasbahçe’de bulunan Kır Kahvesi’nde verilen kahvaltıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MKYK üyesi ve İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Ali Derindağ, milletvekili adaylarından Ahmet Özyürek, Başbuğ Pınarbaşı, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Ayhan Maden,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kağıthane Sivil Toplum Platformu Başkanı işadamı Musa Can, Kağıthane Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Sarı, Esnaf Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Kağıthane’nin seçkin işadamları, hemşehri derneklerinden başkan ve yöneticiler ve Yüksel Karakaya’nın dost ve arkadaşları katıldı.

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Ayhan Maden’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Milletvekili adaylarının selamlama konuşmaları ile devam etti.

MHP Genel Başkanı Yardımcısı Celal Adan, Başbakan ve Cumhurbaşkanının Milliyetçilik üzerinde durmasının MHP’nin iktidara gelmesinin habercisi olduğunu ifade etti. Adan işsizliğin, yoksulluğun boyutlarının zirve yaptığına değinerek artık bu hükümetin Türkiye’de adaleti sağlayamadığını, adalet olmadığı yerde ise huzur ve refahın olmayacağına söyledi.

Celal Adan MHP’nin en temel koşulu Özgür ezan ve bayraktır. Bu ülkede bakanlar kurulunun yarısı Kürt isimlerden oluşmaktadır. Diyarbakır’dan Şırnak’tan gelen vatandaşımız İstanbul’da en büyük oteli yapmaktadır. Bizim hukukumuz kardeşlik üzerinedir. Ülkeyi etnik kökenlerle kurcalayıp kardeşlik hukukumuzu kimse bozamaz şeklinde konuşarak hükümetin çözüm sürecini sert bir dille eleştirdi.

Programın son konuşmasını yapan Yüksel Karakaya ise sabahın erken saatlerinde davetlerini kırmayarak kahvaltıya iştirak eden tüm dostlarına teşekkür etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1569 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.