logo

MHP Kağıthane ve İstanbul’da Cumhur İttifakının Adayını destekliyor

MHP Kağıthane ve İstanbul’da Cumhur İttifakının Adayını destekliyor

MHP Kağıthane ve İstanbul’da Belediye Başkan Adayı Çıkarmıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kağıthane ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Belediye Başkan Adayı çıkarmayacağını, Belediye meclis üyeleri çıkaracağını açıkladı.

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

KAMUOYUNA SAYGIYLA BİLDİRİLİR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muasır Medeniyet hedefini yakalama iradesi, Milli ve Üniter Devlet yapımızın muhafazası, Bölgesel Güç ve Lider Ülke Hedef 2023 Vizyonu ve İlâyı Kelimetullah yolunda dünya barışının ve adaletin tesisi demek olan “CUMHUR İTTİFAKI” 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde; İlimiz İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın hedeflerini yarınlara taşımak için, MHP İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları olarak Cumhur İttifakı’nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Binali YILDIRIM Bey’in, İlçemizde de Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Sn. Mevlüt ÖZTEKİN Bey’in, Sayın Genel Başkanımız DEVLET BAHÇELİ Bey’in talimatlarıyla desteklenecektir.

MHP, İstanbul’da ve Kağıthane’de Cumhur İttifakı’nın Adayları olan, AK Parti’nin Belediye Başkan adaylarını destekleyecektir.

Belediye meclis üyeleri ile seçime girecek ve Kağıthane Belediye meclisinde güçlü MHP için mücadele edecektir.

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, ilimiz ve ilçemizde başarılı kılma adına Teşkilatımız sonuna kadar mücadele edecektir.

Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımıza ve KAĞITHANE halkının bilgisine saygıyla arz ederiz.

Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » »
2833 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.