logo

MHP’li Kadınlar İl’de Toplandı

MHP’li Kadınlar İl’de Toplandı

MHP’li Kadınlar İl’de Toplandı

mhp istanbul il başkanlığı

Milliyetçi Hareket Partisi ‪İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığının toplantısı, İl Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu tarafından 27 Eylül 2014 tarihinde MHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlendi.

il kadın kolları başkanı esma hancıoğlu MHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu

İlçe Kadın Kolları Başkanları ve İlçelerin Kadın Yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda MHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu, yeni yapılandırılan ve ilçe kadın kolu başkanlıklarına atanan başkanları tebrik ederek başladığı konuşmasında; gerek Türk Siyaset Tarihi içerisinde gerekse ‪Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde Kadınların yeri ve öneminden bahsetti. 14 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere yaklaşık 9 ay gibi kısa bir süre kaldığını, bu zaman zarfında siz değerli ilçe başkanlarımızla en iyi şekilde hazırlanıp seçmenin karşısına çıkmalıyız dedi.

mhp il kadın kolları toplantısı  Mhp il kadın kolları istişare toplantısı

Hancıoğlu, birlik, dayanışma, dava şuuru ve sorumluluk bilinci içerisinde, sık sık istişare yaparak yılmadan yorulmadan azimle emirlere mutlak itaat ederek, disiplinsiz, metotsuz olmadan, samimi olarak, her şeyde örnek olarak, fikir, iman, ülkü aşkı ile çok çalışmamız lazım, bu noktada ben tüm ekibime ve siz ilçe kadın kolları başkanlarıma sonsuz güveniyorum diyerek konuşmasına son verdi.

mehmet bülent karataş-esma hancıoğlu

Toplantıya MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’ta katıldı. Karataş yaptığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi içerisindeki kadın ve gençlerin önemine değinerek, dört ay önce bu göreve geldiklerinden beri en büyük arzularının kadınların İl, İlçe, ve MYK Yönetim Kademelerinde görev almalarını arzuladığını ve her türlü destekte bulunacaklarını da belirtti. Karataş, İstanbul’da başlattığı bir milyon üye kampanyasından da bahsederek “Tek devlet, tek bayrak” diyen herkes üye olabilir. Kapımız herkese açıktır dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ile İstanbul İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu, Kurban Bayramının 3. Günü‪ İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği Zeytinburnu Abdi İpekçi Arena Spor Salonunda yapılacak olan ve MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin de katılacağı bayramlaşma programına tüm İstanbulluları davet etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2111 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.