logo

Millet Partisi İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Millet Partisi İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Millet Partisi İstanbul Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MP İstanbul Milletvekilleri Adayları

MP Genel Başkanı Aykut Edibali İstanbul 1.2. ve 3. Bölge Milletvekili adaylarını 26 Nisan 2015 Cumartesi günü Saat:18.00’da Topkapı Holiday Inn Otel’de basın mensuplarına ve İstanbullulara tanıttı.

MP Projeler 2015 MP Muhtesem Turkiye

7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine “Muhteşem Türkiye” sloganı ile hazırlanan Millet Partisininin milletvekili aday tanıtım programında İstanbul İl Başkanı Mustafa Koçak, Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Filiz Edibali, Eski Devlet Bakanı ve Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Abdulhaluk Mehmet Çay, İstanbul 1. Bölge ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çaylıoğlu, 2. Bölge Milletvekili Adayı Salim Yılmaz ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Derviş Doğan ve MP Genel Başkanı Aykut Edibali birer konuşma yaptı.

MP Mustafa Koçak İstanbul

İl Başkanı Mustafa Koçak açılış konuşmasında; “Hepimiz biliriz ki Millet Partisi bir markadır. Edibali ve arkadaşları yalan söylemez. Sözleri senettir. Dokunulmaz zırhlarına asla ihtiyacı yoktur. Hesap vermekten çekinmez, yargılanmaktan korkmazlar. Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilir. Siyaseti ibadet olarak yapar. Millet Partisi Genel Başkanı ve Milletvekilleri ülkeyi yönetmeye taliptir ve hazırdır. Hep birlikte “Muhteşem Türkiye” için yola çıktık. Acele et geride kalma sende katıl diyoruz. Millet Partisi, ülkenin her alanına adaleti ve demokrasiyi götürmek için, insan haklarını en üst seviyeye çıkarmak için Türkiye’nin her tarafında örgütlenme kurdu. Adaylarımız hazırlandı. Parlamentoya, TBMM’ne şan ve şerefle girecekler inşallah” dedi.

MP Ahmet Çaylıoğlu

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Çaylıoğlu kendisini tanıttıktan sonra Millet Partisine katılmaktan ve aday olmaktan gurur duyduğunu dile getirerek Muhteşem Türkiye için seçimlere kadar var gücümüzle çalışacağız dedi.

MP Salim Yılmaz

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Salim Yılmaz, “Millet Partisinin bir mensubu olmaktan, Genel Başkanımız Aykut Edibali beyin yanında olmaktan bu dünyada benim için daha büyük bir şeref olamaz. Genel başkanımızın yaptığı bütün tahliller bütün tespitler çok isabetlidir. Bir tahlilinde gün Çanakkale günüdür demiştir. Çanakkale ne demek? Ya var olacaksınız ya da yok olacaksınız. Bugünün Çanakkale olduğunu on sene sonra iyi anlayacaklar. İş işten geçmeden bizler var gücümüzle çalışıp iktidar olmak için gayret göstereceğiz” dedi.

 MP Derviş Doğan

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Derviş Doğan, “Millet muhakkak iktidar olacaktır. Bundan hiçbir şüphem yok. Çünkü bunların miladı dolmuştur. Seçilmek için ne aranıyor? İşte lider, işte millet, işte proje. Türkiye’nin hükümet programına ihtiyacı yok oraya gelen kim olursa olsun zaten bir icraat yapacaktır. Ancak bu ülkenin reformsal çalışmalara ve projelere ihtiyacı vardır. Siyaset, peygamberi bir görevdir. Bizim de yaptığımız o olduğuna inanıyoruz. 7 Haziran Genel Seçimlerinde aziz milletimizden, doğru bir tercih yapmasını bekliyoruz” dedi.

 MP Kayseri Milletvekili Adayı Filiz Edibali

MP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Adayı Filiz Edibali, Anadolu vilayetlerinde yaptıkları çalışmalardan bahsettikten sonra “Biz başarı kazanmaya ve iktidarı bunların elinden çekip almaya mecburuz başka yolumuz yok. Elimizden geldiği kadar Türkiye’de ayağımızın basmadığı bir karış toprak bırakmayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

 MP Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Abdulhaluk Mehmet Çay

Eski devlet bakanlarından Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Abdulhaluk Mehmet Çay, konuşmasında tarihten örnekler vererek ülkenin halinin hiç iç açıcı olmadığını söyledi. Dış Politika ve Dış Politika. Dış politikaya baktığın zaman, bu ülke kurulduğunda ortaya attığı ilke “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” tur. Ne yazık ki 12 yıllık iktidarları döneminde bu ilke“Yurtta Savaş Cihanda Savaş” haline dönüşmüştür. Bize çevreleyen ülkelere baktığımız zaman bize dost diyebileceğimiz, ilişkilerimizi geliştirebileceğimiz hiçbir ülke kalmamıştır. Milli bir ülke politikasına ihtiyacımız vardır. Buda Millet Partisi ile olur. Hep birlikte “Muhteşem Türkiye” için çalışacağız” dedi.

MP Genel Başkanı Aykut Edibali

Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, Türkiye’deki milli meseleleri çözmek için Millet Partisinin iktidar olması lazım. İktidar olduğumuzda projelerimizle Türkiye’yi kanatlandıracağız ve mutlu bir ülke haline getireceğiz. Bana her yerde soruyorlar kaç oy alırsınız? Bende onlara diyorum ki, Allah iktidar olmamız için ne kadar oya ihtiyaç varsa, onu versin diyorum. Eğer samimi bir şekilde dua eder ve çalışırsak istediğimize ulaşırız. Seçmenden oy isterken samimi bir şekilde oy istemek gereklidir. Kapı kapı dolaşarak vatandaşa gitmek siyasetin temelidir. Eli sıkılmayan kişinin oyu partimize gelmez. Sürenin az olduğunun da farkında olmaz gerekli ve bunun için daha fazla çalışılmalıdır. Millet partisinde bir kımıldama emaresi görülürse, Türkiye siyaseti baştan aşağı değişir” dedi.

 Aykut Edibali Hasbahce Gazetesi Aykut Edibali Hasbahce Gazetesi Soru

Hasbahçe Gazetesinin “Milli İttifak” içinde neden olmadınız size bir teklif geldi mi? Siz bir teklif götürdünüz mü? Sorusuna Edibali, Partilerden temsilciler geldi, genel başkanları ile de görüştük bizim her şeyimiz hazır, iktidara gelmek için her türlü imkâna sahibiz dediler. Gelin bize katılın dediler buda bize uygun değil. Enaniyet ve kibir gördüm. Bir şeyi beraber yapacaksak yapalım dedim olmadı” cevabını verdi.

MP İstanbul Milletvekilleri Adayları

MP Genel Başkanı Aykut Edibali’nin konuşmasının ardından milletvekili adayları tek tek anons edilerek sahneye davet edildi. Toplu bir şekilde çekilen hatıra fotoğraflarından sonra davetlilere yemek ikram edildi ve program sona erdi.

Millet Partisi Holiday Inn OtelMillet Partisi Holiday Inn Otel Aday Tanıtım

Millet Partisi

Millet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları

1-  Salim Yılmaz
2 – Keramettin Memişoğlu
3 – Nebiha Doğan
4 – Aynur Karataş
5 – Mehmet Ceylan 
6 – Bahri Gödek
7 – Metin Bucak
8 – Hatice Koçak
9 – Muhammet Emre Koçoğlu
10 – Emine Özdemir
11 – Yusuf Bekir Bilbay 
12 – Havva Yetiş 
13 – Kadir Bekar
14 – Azimet Yalçın 
15 – Levent Ünal
16 – Bahattin Yerlikaya
17 – Murat İstanbullu
18 – Aykut Aktaş
19 – Erhan Sofu 
20 – Ramazan Özdemir
21 – Sebahattin Gülmez 
22 – Şevket Kara
23 – Hamdi Uygun 
24 – Saffet Geniş
25 – Zarife Koç 
26 – Tülay Yılmaz

Haber: Ayetullah Coşkun

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3365 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.