logo

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat ŞAHİN’den Kurban Bayramı Mesajı

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat ŞAHİN’den Kurban Bayramı Mesajı

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat ŞAHİN, Hasbahçe Gazetesine aracılığı ile tüm İslam âleminin, aziz milletimizin ve Milli Beka Hareketi üyelerinin Kurban Bayramını kutladı.

Şahin, “Milli Beka Hareketi olarak devletimizin tüm kurumlarının bir numaralı destekçisi olduğumuzu tüm devlet büyüklerimize arz ederiz. Kıymetli devlet büyüklerimiz, dik duruşunuzdan dirayetinizden asla taviz vermeyin. Aziz Türk Milleti dün olduğu gibi bugünde dualarla dimdik ayaktadır ve ayakta kalacaktır. Allah milletimizi, devletimizi ve devlet başkanımızı var etsin.

Millet olarak, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı müstesna günlerden olan Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı aynı zamanda dini bir vecibe olan kurban ibadetinin yerine getirildiği günlerdir. Kurban kesen halkımızdan yetim ve öksüzleri, ihtiyaç sahipleri aileleri unutmamasını, kurbanın faziletini tam manasıyla yerine getirmesini rica ederiz.

Bu vesile ile Mübarek Kurban Bayramı‘mızın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini ve nice bayramlara İslam sancağı altında hep beraber kavuşmamızı Yüce Allah’tan (c.c.) niyaz ederim. Selam olsun İslam sancaktarı Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v.) Aslanlarına” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

265 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.