logo

Milli İttifak’tan Yerel Basına, Muhtarlara ve STK’lara Kahvaltı

Milli İttifak’tan Yerel Basına, Muhtarlara ve STK’lara Kahvaltı

Milli İttifak’tan Yerel Basına, Muhtarlara ve STK’lara Kahvaltı

 Hasbahce Gazetesi Yerel Gazete

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı ve Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı, 25 Nisan Cumartesi günü Saat:09.30’da Seyrantepe Seyrangah Cafe’de sabah kahvaltısı düzenleyerek STK’lar, Muhtarlar ve Yerel Basınla bir araya geldiler.

7 Haziran Genel Seçimleri için “Milli İttifak” yapan SP ve BBP’si, Saadet Partisi çatısı altında seçimlere gidiyor.

Seyrantepe Seyrangah Cafe’de yapılan toplantıya SP 2. Bölge Milletvekili adayları Zeynel Keskin, Mustafa Kaya ve Adem Akbulut, SP Kağıthane ilçe Başkanı Halid Özgür Atak, BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç, İl yönetiminden Ömer Selimoğlu, Yusuf Özgür ve Zekai Doğan katıldılar.

SP Halid Özgür Atak

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak, yaptığı açılış konuşmasında; Hepimizin ortak bir gayesi var. Huzur, barış, kardeşlik, adalet, refah ve emeğinizin karşılığını almak. Hepimiz bunları arzu ediyoruz. Bunlar hepimizin ortak paydasıdır. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir. Aslında bu farklılığımız bizim gücümüzdür. Bu gücümüzü iyi bir şekilde kullanabilsek huzuru, barışı, kardeşliği, adaleti, refahı ve emeğin karşılığını milletçe görürüz Rabbim birlikteliğimize, gücümüze fitne sokmak isteyen insanlara fırsat vermesin dedi.

 BBP Adem Mamaç

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Adem Mamaç, Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Birlik ve beraberlik içinde bu seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız inşallah. Ayrıca Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı ve Şehid liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygı anıyorum dedi.

SP 2.Bolge Millet Vekili Adayı Adem Akbulut

SP 2.Bölge Milletvekili Adayı Adem Akbulut kendini tanıttıktan sonra yaptığı konuşmada, seçim arafesindeyiz. Biz vatanımız adına bu birlikteliği sağladık. BBP ile yapmış olduğumuz bu ittifakı siz aziz milletimizle de yapmak istiyoruz. İnşallah 8 Haziran sabahı bu aziz milletimizin yüzünü tekrar güldüreceğiz dedi.

SP 2.Bolge Milletvekili Adayı Zeynel Keskin

SP 2.Bölge Milletvekili Adayı Zeynel Keskin, 7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bizim derdimiz, bizim davamız; bu ülkeye bu insanlığa bütün İslam âlemine hizmet etmektir. Biz kula kul olmayız biz sadece Hakk’a kul oluruz. Biz Amerika’yı, İsrail’i emperyalistleri üstün görmeyiz. Neden çünkü bizim inancımız buna müsaade etmez. Türkiye’de siyaset yapan hangi parti olursa olsun, biz onlara kardeşimiz gözüyle bakarız. Fakat bizim tespitimiz ve mücadelemiz başka.  Biz yazılan bir oyunda, senaryoda rol almak peşinde değiliz. Biz bu senaryoya da bu oyunculuğa da karşıyız. Biz adaletli dürüst, Hakk’ın üstün olduğu ve insanların insan gibi yaşadığı bir dünya olsun diyoruz. İktidara geldiğimizde de her zaman bu doğruyu uyguladık. Biz 54. Hükümet zamanında Cumhuriyet kurulduğundan buyana hiçbir hükümetin başaramadığı başarılara imza attık. 7 Haziran seçimleri için yaptırdığımız anketlerde % 11,8 size kesin oy veririz dedi. % 18’de kararsız verebilirim diyor. İman varsa imkânda vardır. Biz inanıyoruz ve çalışıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde gidin aklınıza danışın bırakın anketleri, şunları, bunları ve doğru karar vererek Saadet Partisine oy verin diyorum dedi.

SP 2.Bölge Milletvekili adayı Mustafa Kaya

SP 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Kaya, Milli İttifakın çıktığı bu yolda inşallah 7 Haziran’a kadar yürüteceğimiz bu çalışmaların ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bizim derdimiz millet, devlet ve medeniyet meselesidir. Bize dün Ergenekoncu dediler biz haklı çıktık. Biz Ergenekon sürecinde özellikle ABD karşıtı subaylar tutuklanıyor dedik, bütün suçlananlar dışarı çıktı biz haklı çıktık. Dün Suriye’de akan dursun, bu işin sonu kötüye gider, Suriye’nin bölünmesi sadece onların bölünmesi ile kalmaz uzantıları bize de gelir yapmayın, etmeyin dedik bize ulusalcı dediler. Ama bugün 300 bin insan hayatını kaybetti 2 milyon Suriyeli bizim topraklarımızda yaşamak zorunda kaldı gene haklı çıktık. Bize bugün paralelci diyorlar. Dün nasıl haklı çıktı isek bunda da haklı çıkacağız çünkü biz bu zaman kadar şu sıfatı bu sıfatı değil sadece kendimize yakıştırdığımız sıfat Milli Görüşçü sıfatı oldu. Hiçbir zaman hiçbir yapıya hiçbir cemaate şu veya bu uzaklıkta hareket etmedik. Neyse çizgimiz o çizgiyi ortaya koyduk. Neyse hukukun olması gereken nokta onu koyduk. Biz ne yolsuzlukları nede paralel yapıyı hiçbir zaman merkez edinmedik, edinmeyeceğiz de. Bizim çizgimiz bellidir. Hiç kimse bizi başka bir çizgiye oturtmak gayreti içerisinde olamaz dedi.

SP Kahvaltı Milletvekili Tanıtım Temel Şardan Hamidiye Mahallesi

SP İstanbul 2.Bölge Milletvekilli Adayları, muhtarların, STK’ların ve yerel basının soruları cevaplandırdı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
2066 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.