logo

Milli Yol Partisi 1. Yıl Dönümünü Kutladı

Milli Yol Partisi 1. Yıl Dönümünü Kutladı

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşlarının kurduğu Milli Yol Partisi, kuruluşunun 1. yıl dönümünü 25 Aralık Pazar günü Beylikdüzü’nde büyük bir salonda coşkuyla kutladı.

Gün geçtikçe büyüyen ve vatandaşlarca kabul gören 71 ilde teşkilatlanarak seçime girme hakkını kazanan ve Ülkücü Cumhurbaşkanı Adaylığını ilan eden Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi ÇAYIR, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı etkinlikte konuşan Genel Başkan Remzi Çayır, “Biz bir parti kurmadık, biz bir siyasi hareket başlatmadık. Biz Türkiye’de mazlumların sesi olmak için, hükümranların oluşturduğu sistemi yıkmak için çıkan bir inkılap hareketiyiz. Şükürler olsun hiç kimseye ram olmayacak kadar özgür ve kendimize ait hayallerimiz ve ideallerimiz var. Biz bu ülkenin sevdalıları, bu vatanın delileri olarak bir davaya bir vatan ve millet aşığı insanlar olarak umduklarını bulamayan efendilerin saltanatına boyun eğmeyen, efendilerin sistemine asla ve asla ram olmayan insanlarız. Bu insanların oluşturduğu iradenin adı Milli Yol’dur” diye konuştu.

MİLLİ YOL’U 130 YILLIK EZBERİ BOZMAK İÇİN KURDUK

Biz Milli Yol’u “Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlamadık, keşke yaşasaydı” diyenlerin önüne bir umudu koymak için kurduk. Biz Milli Yol’u, her gelen iktidar kendi zengin sınıfını oluşturmasın diye kurduk. Biz Milli Yol’u fakirin de sığınacağı bir adalet olsun diye kurduk. Zenginin terazisi farklı. Askerin, milletvekilinin, orta ölçekli esnafınki farklı. Böyle bir ülke mutlu olur mu? Böyle bir ülke geleceği görür mü, huzurlu olur mu? Gittikçe 100’üncü yılda 100 projeyle milletin huzurunda ülkeyi nasıl yönetiriz? Yemeden, içmeden, siyaseti güç kapısı yapmadan, siyaseti menfaat kapısı yapmadan, siyaseti sadece millet kapısı yapmak üzere nasıl yapacağımızı göstereceğiz.”

Ülkenin kendini tekrar ettiğini ifade eden Çayır, “Ülke kendini niye tekrar ediyor. 20 yıl önce bunlar yanlıştı, yanlışı düzeltmek üzere iktidar oldular. Ne oldu? Hiçbir şey olmadı. Problemler katmerleşti ve aynı şekilde devam ediyor. Sebep ne? Neden biz problemleri çözmeyiz de sırtımıza alıp hiçbir şey olmamış gibi milletin karşısına çıkarız. Ne diyor şimdi Sayın Cumhurbaşkanı, “25 yıl daha istiyoruz, düzelteceğim” diyor. 21 yılda düzeltemediğini 5 yıl daha isteyecek, düzeltecekmiş. Ben de diyorum ki; Hayır aynı yolla, aynı metotla sonuçlar aynı olur. Önce siyaseti, değişim ve dönüşüme uğratacağız. Siyaset süreli hale gelecek. 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl genel başkanlık dönemini sona erdireceğiz. Süreli hale getireceğiz. Dört artı dört anayasal hüküm ve görevini yapan evine gidecek” dedi.

Yaşar ÇAVDAR Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından ve siyasetçilerinden Yaşar ÇAVDAR, 30 Ekim 2022’de yapılan Milli Yol Partisi 1. Olağan Kongresinde Genel Başkan Yardımcısı seçildi. ÇAVDAR, İmar ve Şehircilik Başkanı ve Marmara Bölgesi Sorumlusu olarak genel başkan yardımcılığı görevini sürdürecek.

Çavdar, “Aday etkendir fakat adayın mensubu olduğu siyasi parti ve görüşü de önemlidir. Biz güçlüden değil, haklıdan yana olacağız. Ülkücülerin Adayı belli kararımız net Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Remzi ÇAYIR’dır. Biz, Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarıyız. Arkamızda Allah var, millet var, mazlumlar var. Yola çıktık, 70 tane il gezdik. Aşamayacağımız bir şey yok, önemli olan dürüst olmak, samimi olmaktır. Milli Yol Partisi olarak diyoruz ki: “Muhsin Yazıcıoğlu’nu tanıyız, anlayınız. Biz, milletten gelecek adına yönetim istiyoruz. Biz, bu ülkeyi yolsuzluktan kurtarmak; adaletsizlikten, keyfilikten kurtarmak istiyoruz. Onun için bu ülkenin yönetimine adayız. Biz, şartlar ne olursa olsun milletimize asla yalan söylemeyeceğiz, milleti aldatmayacağız” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

386 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.