logo

Milli Yol Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı Törenle Açıldı

Milli Yol Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı Törenle Açıldı

İstanbul’da yoğun bir tempoyla teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşı Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Kağıthane İlçe Başkanlığını törenle hizmete açtı.

Kağıthane Merkez Mahallesindeki İlçe Başkanlığı açılışına Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Genel Başkan Yardımcıları Ali Mazhar Kır ve Tahsin Taştan, GİK Üyesi Yunus Ekşi, Divan Üyesi Yavuz Arun ve Cemil Aydilek, İstanbul İl Başkanı Ahmet Turan Taşkent ve Başkan Vekili Yaşar Çavdar, Kağıthane İlçe Başkanı Tayfun Özer ve yönetimi, çok sayıda partili ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, açılış konuşmasında; “Kağıthane İlçe Başkanlığımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Hayırlı hizmetler yapmayı Rabbim nasip eylesin” dedi.

Çayır, “Bu yol sıradan bir yol değildir. Bu yol bir siyasi partiden, siyasi hareketten öte bir mana taşımaktadır. Gördüğümüz bu otuz yıllık ezberlerin ve yanlışların mutlak manada düzeltilmesi gerekiyor. Gelenin gideni arattırdığı ve gelenin gidenle ayinileştiği bir süreci yaşadık. Bu ülke bu tür alışkanlıklara bu tür yöneticilere layık değil. Yazık! Yalanı doğru, kötüyü iyi diyen siyasilerden bu millet bıktı. Gerçekleri halkıyla paylaşmayan, anlatmayanların sonunun hüsran olduğunu birçok kere tarih yazmıştır. Ama bizimkiler hiç tarih okumamış gibi aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar.

Ben 1991’de Muhsin başkanla çıktığımız siyasi, ülkü ocakları hariç siyasi olarak o zaman MÇP’den şu veya bu şekilde ayrılarak sisteme karşı bir duruş gerçekleştirmiştik. O zamanda aynı ifadelerle bu sistemle Türk milletinin mutlu olması, güçlü olması ve geleceğinden endişe duymadan yaşaması mümkün değildir. Bu sözler rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’na aittir. Aynısını ben 22 yıl sonra gene söylüyorum. Niye çünkü bir şey değişmediği ortada!

Milli Yol Partisinin davası seçimden seçime daha fazla oy almak daha fazla yer edinmek değil, hakikati savunmak, hakikatin bayraktarlığını yapmak, milletin tercümanı ve vicdanı olmaktır.

Bizler gücümüz nispetinde Türkiye’ye ses vereceğiz. Bugün herkes Muhsin başkanın şanlı mücadelesi ile nasıl övünüyorsa biz de; partimizin misyonuna uygun hareket edeceğiz ve çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras ev, tarla, arsa, işyeri değil şanlı bir bağımsızlık mücadelesi olacaktır. Millet nasıl tok olur, yarına endişe duymadan yaşar, gençler başka yere gitmeden kendi ülkesinde mutlu olur diye siyaset yapacağız. İşte bizim davamız budur. Cenneti ülkemize yaşatmak gibi bir emelimiz var.

Burada emeği geçen genç ilçe başkanımıza ve yönetimine ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah ben de sizlere layık olurum. İnşallah söylediklerimize uygun bir yolumuz, bir geleceğimiz ve bir çabamız olur. Sizlere iki şeyin sözünü verebilirim. Bir yalan söylemeyeceğim ve asla ve asla fedakârlıktan kaçınmayacağım. Bu yolda sonu göz kapamak bile olsa gözümü kırpmadan yürüyeceğimin sözünü veriyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Milli Yol Partisi’nde, inanç, fikir, aidiyet, düşünce ayrımı yapılmadan tüm kesimlerin yer aldığına dikkat çeken Milli Yol Partisi İstanbul İl Başkanı Ahmet Turan Taşkent, “İleriyi gören, rejimle problemi olmayan, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için çalışan herkesi partimize katılmaya çağırıyoruz. Milli Yol Partisi Türkiye genelinde yoğun ilgi topluyor. 46 ilde teşkilatlanmış durumdayız. Partimize gösterilen ilgi İstanbul’da da karşılığını bulmuştur. İl ve ilçe Teşkilatlarında, parti kurullarında yer almak isteyen birçok vatansever, aramıza katılmaktadır. Teşkilatlanmada ve görevlendirmede liyakate önem veren bir anlayış içerisindeyiz” dedi.

Türkiye’de ve İstanbul’da birçok il ve ilçede teşkilat yapılanmalarının tamamlandığını ve birçok yerde de devam ettiğini belirten Kağıthane İlçe Başkanı Tayfun Özer, “Bizim ucuz siyaset yapma gibi bir derdimiz yok, sıradan bir parti olma hedefimiz de yok, ilk seçimlerde iktidar olmak için geliyoruz. Kapı kapı, tek tek vatandaşlarımızla görüşüp hem kendimizi anlatacağız hem de onları dinleyeceğiz. Çarığımızı ayağımıza geçirip yollara çıkarak herkesle bir araya geleceğiz” dedi.

Program yemek ikramından ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonra sona erdi.

Açılış öncesi ve sonrası vatandaşlara hayır lokması dağıtıldı.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » »
805 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.