logo

Minik Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

Minik Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

Minik Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

karne oyunu

İmece İlk Okulu’nda düzenlenen karne törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, Şube Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Temel Şardan, Okul Müdürü, Öğretmenler ve veliler katıldı.

karne töreni

Konser ve sahne gösterileriyle öğrencilere eğlenceli anlar yaşatılan program sonrası öğrencilerin karne sevinci görülmeye değerdi.

İmece İlk Okulu’nun Kağıthane’nin en büyük okulu olduğunu ifade eden Kaymakam Varıcıer, “Ülkemizin güzel ve prestijli okullarından birinde böyle bir programda öğrencilerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Böyle okulların ilçeye kazandırılması çok önemli. Geçtiğimiz dönemde eğitim için gerekli donanıma sahip birçok okul ilçemize kazandırıldı. 13 okulumuz yeniden yapıldı. İçinde bulunduğumuz okul ise ilçenin en büyük okulu. Okulları okul yapan öğrenciler, öğretmenler ve velilerdir. Biz böylesi güzel bir okulda eğitim hayatlarına devam etme imkanı bulan çocuklarımız için çok mutluyuz” dedi.

karne sevinci

Öğrencilerin mutluluğunu paylaştıklarını söyleyen Başkan Kılıç, “Bir yarıyılı daha geride bırakıyoruz. Zaman hızlı geçiyor. Eğitim dönemlerinin açılış ve kapanış programlarında çocuklarımızın mutluluğuna tanık oluyoruz ve bu mutluluğu öğrencilerimizle paylaşıyoruz.

Biz 20 yıl şuanda bulunduğumuz okulun sokağında ikamet ettik. Okulun arsasının genişletilmesiyle ilgili de uzun süren bir çalışma yapmıştık. Alanı kamulaştırdık. Sonra mahkeme kararı ile kamulaştırmayı iptal ettiler ve sonra yine mahkeme kararı ile arsa kamulaştı. Sonuçta okul bahçesi genişledi ve böyle güzel bir okul ortaya çıktı. Geçen yıl 12 tane okulumuz yenilendi. Okullarımızın yenilenmesiyle çocuklarımız kolej standartlarında, modern eğitim koşullarına uygun sınıflara kavuştular. Okulumuz sınıflar, çok amaçlı salonlar, anfiler, spor aletleri ile donatılmış spor salonu ile çok güzel bir kompleks haline geldi.

Biz sürekli okullarımızla, değerli yöneticilerimizle birlikte olmak için gayret gösteriyoruz. Okullarımızı ziyaret ediyoruz, okullarımız için yapabileceklerimizin notlarını alıyoruz. Bu ziyaretlerimizde okullarımızın personel istihdamında zorlandıklarını gördük ve hazırlıklarımızı yaptık. 1 Şubat tarihinden itibaren okullarımızda 1 personel görevlendireceğiz. İlçemizdeki 59 okul için her ay 59 personel görevlendirmiş olacağız. Okullarımız için ve çocuklarımız için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Eğitimde başarılı bir yıl olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bölükbaşı, ”Bu eğitim döneminde dolu dolu ve başarılı bir yıl geçirdik. Bizler 10 yıldır okullarımızın kapanış ve açılış törenlerini yeni okullarımızda yapıyoruz. Şu an içerisinde bulunduğumuz okul da yeni açılan okullarımızdan bir tanesi. İnşallah önümüzdeki açılış ve kapanışları da yeni okullarımızda yapacağız.

Burası 13 derslikli bir okuldu. Kapasitesini yaklaşık 4 kat arttırarak ilave sınıflar ile 52 dersliğe sahip bir okul oldu. Tabi ki bu başarıyı etkiliyor. Okullarımızın fiziki yeterliliği başarıyı etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Okullarımızın yapımını destekleyen ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

karne konseri

Öğrencilerin hazırladığı sahne gösterileri ve konserle eğlenceli  anlara sahne olan karne programında öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1479 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.