logo

Minik Yüreklerden Yüce Davet: Geç Değil, Genç Başla, Haydi Namaza!

Minik Yüreklerden Yüce Davet: Geç Değil, Genç Başla, Haydi Namaza!

MİNİK YÜREKLERDEN YÜCE DAVET: GEÇ DEĞİL, GENÇ BAŞLA, HAYDİ NAMAZA!

Geç Değil, Genç başla, Haydi, namaza

İnsan ve Medeniyet Hareketi Günışığı Derneği’nin ilkokul ve ortaokul çocuklarına yönelik düzenlediği EGOP ve KÂŞİF programlarının öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin yanı sıra Namaz Sevdalısı her yaştan insan, 30 Nisan Cumartesi günü Eyüp Sultan Camii’nde gerçekleşen Namaz Buluşması’nda bir araya geldi.

Namaz Sevdalısı Halid Parkı Geç Değil, Genç başla, Haydi, namaza Buluşması

Geç Değil Genç Başla Haydi Namaza

“Geç Değil, Genç başla, Haydi, namaza!” sloganı ile Hz. Halid Parkı’ndan yürüyüşe başlayan minikler; sevdasını taşıdıkları, Allah’a en yakın olunduğu, kulluğun zirvesi, Müslümanın mîracı “namaz” ibadetinin önemini hatırlatarak, halkımızın mütebessim çehreleri Eyüp Sultan Meydanı’nda yürüyüşlerini tamamladılar.

Eyüp Sultan Meydanı Seyfullah Şenel

Eyüp Sultan Meydanı’nda Seyfullah Şenel’in sunumu ve Kur’ân-ı Kerîm tilâveti ile başladı.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Günışığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ammar Cengiz Şenol

İnsan ve Medeniyet Hareketi Günışığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ammar Cengiz Şenol, programa katılan küçük-büyük herkese yönelik teşekkürlerinin ardından minik yüreklerden yükselen bu davet nidalarının halkımızın nezdindeki önemine değindi.

İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Eliş

İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Eliş, Allah’ın en büyük ikramlarından olan namaz ibadetinin anlamına ve programın amacına değinerek, toplumsal farkındalık amaçlı yapılan bu güzel etkinliği gerçekleştirenlere yönelik teşekkürleri ile konuşmasını sonlandırdı.

Beş Vakit Namaz Kalbe İyi Gelir

Konuşmaların ardından miniklerin dilinden namaz buluşması basın bildirisi ve şiir dinletisi ile meydandaki etkinlikler sona erdirilmiş oldu. Program, öğle namazının toplu şekilde kılınması ile devam etti.

Arkadaşım Etme Naz Gel Kıl Sende Namaz

Miniklerin oluşturdukları safların güzellikleri camilerimizin çocuklarımızla güzel olduğunun en güzel kanıtını sunar mahiyette idi.

Eyüp Sultan Cami Namazla Buluşma

Kılınan öğle namazı, tesbihat ve dualardan sonra programa katılanlara pamuk şekeri ve şerbet ikramı ile bu güzel etkinlik sona erdirilmiş oldu.

Hasbahçe Gazetesi olarak programı düzenleyen ve iştirak eden tüm namaz sevdalılarına Rabbimizin sonsuz mağfiretini ve namazı başının tacı bilen nesiller nasip etmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1469 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.