logo

Modern Bir Eğitim Modeli: Her Ders Akademi Dijital Eğitim Platformu

Modern Bir Eğitim Modeli: Her Ders Akademi Dijital Eğitim Platformu

Öğrencilerin kendi çalışma programını kendi ihtiyaçlarına göre belirleyeceği, bir mekâna ve zamana bağlı kalmadan istediği yerde, istediği zaman çalışmasına, tekrar etmesine imkân tanıyan modern bir eğitim modeli https://herdersakademi.com öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Kayıt Ol, Sen de Kazan!

Araştırmacı, eğitimci, yazar Erol YILMAZ ile “her ders akademiyi” ve eğitim platformunun içeriğini konuştuk…

Öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Adım Erol YILMAZ, öğretmenliğe 1982 yılında Aydın Efeler Lisesi’nde matematik öğretmeni olarak başladım. Ardından İstanbul’da Eyüp Ebussuud Ortaokulu öğretmenliği, Rami Ortaokulu Müdür Yardımcılığı ve İSTEK Vakfı Atanur Oğuz Okulları Bölüm Başkanlığı yaptım. Yeni Ufuklar Koleji Okul Müdürlüğü görevleri başta olmak üzere; Kavram, Açı, Uğur Dershaneleri’nde öğretmenlik, Taş, Matematik Dünyası, Celal Aydın Prestij Serisi yayınlarında matematik ders kitabı yazarlığı yaptım. Tamamı eğitim çalışmaları ile geçen 40 yılın bilgi-deneyim-kazanımları ve yıllardır bir arada olduğum değerli öğretmen kadrosuyla 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında “HER DERS AKADEMİ” Dijital platformunu hizmete sunduk.

Her Ders Akademi Platformu hakkında bilgi verir misiniz?

Her Ders Akademi’de, 5. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm dersleri, MEB müfredatına uygun olarak hazırladık. İçeriğinde; eğitim paketleri, videolu konu anlatımları, videolu soru çözümleri, başlangıç, orta, ileri seviye değerlendirme testleri, konu tarama testleri, deneme sınavları mevcuttur. Öğrencilerimize rehberlik çalışmaları ve tüm içeriğe sınırsız erişim imkânı sunmaktayız. Öğrencileri bire bir takip edip raporlama yapmaktayız. Velilerle ve öğrencilerle sürekli iletişim halindeyiz.

Her Ders Akademi’de Öğrenci, bir mekâna ve zamana bağlı kalmaz. İstediği her vakit erişim sağlayacağı bir platforma sahiptir. İsterse sınıf için verilen haftalık çalışma programını, gerekli görmezse kendi çalışma programını uygular. Kendi ihtiyaçlarına göre konu seçer ve çalışır. Sınıfta birebir çalışma içinde olduğunu hisseder. Kendisi dışında hiçbir öğrenci ile etkileşim içinde bulunamaz. Programa bağlı kalmadan, kendine göre eksik gördüğü her bilgi videosuna 7/24 erişebilir. Ulaştığı her dokümanı gerektiğinde defalarca dinleyebilir, izleyebilir, tekrarlayabilir. Gerektiğinde başlangıç, orta ve ileri seviyelerde oluşturabileceği konu pekiştirme, konu tarama testleri ile çalışma kâğıtları ve deneme sınavlarının çıktılarını alıp kâğıt üzerinde çalışma yapabilir. Sınıf bazında haftalık verilen ödevler ve çalışma programı ile günü ve haftayı planlamayı öğrenir, tekrar çalışmalarının bilgi hatırlamadaki etkilerini görür. Haftalık verilen sınıf çalışma programı ile okulda gördüğü, göreceği derslerden önce veya sonra aynı ders anlatım videolarını yeteri kadar dinleyip tam öğrenmeyi, kalıcı öğrenmeyi hedefler. Seviyeye uygun verilen ödevler ile ödev yapma sorumluluğu kazanırken kendine güveni de artar ve başarabilirim duygusunu daha yoğun hisseder. Hazırlanan, ödev verilen veya kendi hazırladığı çalışma kağıtlarındaki çözümünü yapamadığı soruları, üzerine tıklayarak video anlatım olarak dinleyebilir.

Her Ders Akademiyi açmanızın amacı nedir?

Asıl amacımız durumu müsait olmayan, dershaneye gidemeyen öğrencilerimize ve okullarda açılmış olan destekleme ve yetiştirme kurslarında (DYK) öğrenci sayısı yetersiz olduğu için kapanan kurslara katılamayan öğrencilerimize uygun fiyatlarda bu hizmeti verebilmektir. Öğrencilerimiz 7/24 bu platformu kullanabilecek ve öğretmenlerimiz tarafından da takibi yapılacaktır. Öğrencilerimizin hedefleri olan LGS’ye ve YKS’ye hazırlanması için elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi okul ve üniversitelere yerleşmelerini sağlamaktır.

Öğrenciler ve veliler nasıl kayıt olacak?

Kayıt olmaya karar veren veli ve öğrenciler, platformdaki ödeme sistemi üzerinden veya IBAN numarası ile ödeme yapabilir. https://satis.herdersakademi.com/shop linkimizden velimiz, öğrencimiz hangi sınıfta okuyor ise ona göre yıllık paket satın alacak. Bu işlemden sonra 24 saat içinde öğrenci ve veliye ortak kullanıcı adı ile şifre gönderilecektir. Bu aşamadan sonra sistem ulaşıma açık olacaktır.

Sınıf ücret bedelleri aylık mı, yıllık mı ödenecek?

Açılış ve tanıtıma özel aylık 90 ₺ den başlayan fiyatlarımız vardır. Aylık olarak ilan edilen sınıf ödeme paketlerinin bedeli kayıt esnasında yıllık olarak bir defada tahsil edilecektir. 5, 6 ve 7. Sınıflar için yıllık 900 TL, 8. Sınıflar için 1.100 TL, 9, 10 ve 11. Sınıflar için 1.000 TL, 12. Sınıflar için ise 1.200 TL’dir. Yapılan ödemelere KDV dâhildir.

Kayıt olduktan sonra sistemde günlük bulunma süresi belli bir saat ile sınırlı mıdır?

Öğrencilerimiz kullanıcı adı ve şifrelerini aldıktan sonra, sistemde bulunma süresi ile ilgili bir kısıtlama söz konusu değildir. İstedikleri gün, istedikleri saatte, istediği süre boyunca platform da bulunabilirler.

Sınıf kayıt ücretlerinin piyasaya göre uygun olmasının gerekçesi nedir?

Fiyatlandırma; aynı çalışmayı yapan eğitim sitelerinde ücretlendirme gereken eklemeler bulunması ve “Her Ders Akademi’nin tanıtım ve açılışına özel bir planlama çerçevesinde bu fiyatları belirledik.

Kayıt işlemini online değil de yüz yüze görüşerek yapabilirler mi?

Eski alışkanlıklarımız var, dijital sistem üzerinden veya telefon ile değil de bir bardak çay içip, kayıt işlemini göz teması kurarak yapmak istiyorum diyen velilerimiz olursa, bunun için randevu alınarak ofis ortamında bilgi akışı sağlanacaktır. 0532 2357193 nolu iletişim numarasından, telefon ile bir gün öncesinden randevu alınarak, İstanbul’da bulunan ofisimizde; yüz yüze görüşme yapılabilir.

Yüz yüze görüşme için ofis adresiniz nedir?

Bozkurt Mahallesi, Ergenekon Caddesi, Muratoğlu Çarşısı B-24, No: 41, Şişli/İstanbul

Sınıf içeriklerinde hangi dersler bulunmaktadır?

5, 6, 7 ve 8. sınıflarda MEB müfredatına paralel tüm ders içerikleri ile 9, 10, 11 ve 12. Sınıflarda da İngilizce hariç tüm ders içerikleri mevcuttur.

Her Ders Akademi Platformunu kullanma takvimini belirtir misiniz?

Yaklaşık 42 haftalık süre (10 ay) boyunca platform, öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır.

Sisteme ilk girildiğinde daha sonraki aşamalar için gerekli olabilecek bir seviye tespit sınavı yapılacak mı?

İlk katılımcıların “100 Soruda Temel Matematik” Hazırbulunuşluk Sınavına katılmaları önerilir.

Ekranda işlem yapmakta zorlandıkları, özellikle şekil içerikli sorular için bir öneriniz var mı?

Test sayfalarının çıktısını alarak, klasik kâğıt, kalem çalışması yapmaları mümkündür.

Sistemde kayıtlı çözemedikleri sorular için ilk olarak ne yapmalılar?

Çözümü yapılamayan herhangi bir soru için sorunun üzerine tıklayarak soru çözümünün anlatım videosuna ulaşabilirler.

Haftalık ödevler de verecek misiniz?

Sistemden öğrencilerimize ödevler, testler ve videolar verip, yapıp yapmadıklarını, seyredip seyretmediklerini de takip edeceğiz.

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Kağıthane’de hizmet veren, yerel ve ulusal güzel şeyler yapan noktaları çok iyi takip edip belirliyorsunuz. Bizlere de bu manada fırsat verdiğiniz için şahsınıza ve Hasbahçe Gazetesine teşekkür ediyorum.

Her Ders Akademi Dijital Eğitim Platformu Tanıtım Videosu:

Her Ders Akademi Dijital Eğitim Platformu İrtibat:

https://herdersakademi.com

0532 2357193

Hasbahçe Gazetesi Özel Röportaj

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
559 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.