logo

Mücevheratta Yeni Bir Işıltı AKSA MÜCEVHERAT Kağıthane’de Açıldı

Mücevheratta Yeni Bir Işıltı AKSA MÜCEVHERAT Kağıthane’de Açıldı

Kağıthanelilerin beğenisine sunan siyasetçi, işadamı, güler yüzü hiç eksik olmayan, altın gibi insan Abdullah KARAKELLE’nin yeğeni Muhammed POLAT, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü Saat:14.00’de Kağıthane, Sultan Selim Mahallesinde yeni satış mağazası AKSA Mücevherat’ı görkemli bir törenle hizmete açtı.

Sultan Selim Mahallesindeki mağazanın açılış kurdelesi dualar eşliğinde Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN tarafından kesildi.

Pırlantadan bileziğe, alyanstan mücevherata kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Aksa Mücevherat dünyaca ünlü markaların ürünlerini Kağıthanelilerin beğenisine sunuyor. İş, siyaset, spor ve eğitim camiasının bir araya geldiği açılış, Kağıthaneli mücevher ve altın tutkunlarını da bir araya getirdi.

Sultan Selim Mahallesinde hizmete giren mağazada; altın, takı, kolye, bilezik yani değerli mücevheratların en özel ve eşsiz olanlarını bulabileceksiniz.

Açılışa; Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve başkan yardımcısı Levent Dirice, Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka, AK Parti Kağıthane İlçe yönetim kurulu üyelerimiz İhsan Aktürk ve Ali Topbaş, Kağıthane İlçe Spor Müdürü Mehmet Öncel, Kağıthane Belediyesi Spor İşleri müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu, Kağıthane Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hayati Battal, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Kağıthane Berberler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, Kağıthane Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Daş, Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Emre Tozar, Kağıthane Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz Koray Sarıoğlu, Kağıthane Zabıta Müdürü Esmen Sarıkaya ve siyasetten iş dünyasına, eğitimden spor camiasına, muhtarlardan yerel basına kadar çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılamayan birçok kurum ve kuruluş ise çelenk ve çiçek gönderdi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, “Sultan Selim Mahallemizde faaliyet gösterecek olan Aksa Mücevherat Kuyumcu işletmemizin açılışını gerçekleştirdik. İşletmemiz, mahallemize ve esnafımıza hayırlı olsun, bereket getirsin. Ülkemizin ekonomik olarak büyük bir mücadele verdiği şu süreçte, dünyadaki sermayedarlara, emperyalistlere karşı mücadele verdiğimiz şu süreçte yatırım yapan iş adamlarımızı tebrik ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz. Çok güzel bir Mücevherat ve Kuyumcu Mağazası olmuş. Kağıthane’nin böylesine güzel mağazaya kavuşmuş olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Yatırım yapan Muhammed POLAT beyi tebrik ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyor, hayırlı kazançlar diliyoruz” dedi.

Aksa Mücevherat firma sahibi Muhammed POLAT, “Aksa Mücevherat Mağazamızın Kağıthanemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Memleketimiz insanı güzel şeylere layıktır. Herkesin burayı kendisinin kapısı gibi görmesinden mutluluk duyarız. İnşallah halkımızın memnuniyetini kazanırız. Mücevherat bir parfüm gibidir. Her tende ayrı durur. Sizin için hangisi güzel, üzerinizde hangisi güzel duruyorsa, O ürün, bizim için trenddir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kalabalık bir topluluğun katıldığı açılışta konuklara çeşitli ikramlar yapıldı. Gelen konuklar açılış nedeniyle altın alarak Abdullah KARAKELLE’nin yeğeni Muhammed POLAT’a hayırlı, uğurlu ve bereketli olması dileğinde bulundu.

AKSA MÜCEVHERAT

Sultan Selim Mahallesi. Sultan Selim Caddesi. No:82/A
Kağıthane / İSTANBUL

0530 480 68 62

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

957 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.