logo

Muhtar Cengiz YILDIRIM’dan Bayram Mesajı

Muhtar Cengiz YILDIRIM’dan Bayram Mesajı

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz YILDIRIM, 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona ermesiyle tüm Kağıthanelilerin ve Sultan Selim Mahallilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kağıthane’nin çalışkan muhtarlarında Cengiz YILDIRIM, Hasbahçe Gazetesine aracılığı ile Kağıthanelilerin ve Sultan Selim Mahallilerin Ramazan Bayramını kutladı…

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz YILDIRIM, “Bir ibadet ayı olmasının yanında iftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve Kağıthanemize, Sultan Selim Mahallemize; huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle gönülden güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
1118 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.