logo

Muhtarlar Başkan Fazlı Kılıç’ı Ziyaret Etti

Muhtarlar Başkan Fazlı Kılıç’ı Ziyaret Etti

Muhtarlar Başkan Fazlı Kılıç’ı ziyaret etti

Muhtarlar Başkan Fazlı Kılıç’ı ziyaret etti

Kağıthaneli muhtarlar, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette muhtarlar istek ve önerilerini dile getirirken, seçim sonrası ülke gündemi de konuşuldu.

Toplumun her kesiminden vatandaşı makamında ağırlayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın bu defaki misafirleri muhtarlar oldu. Kağıthaneli muhtarlar toplu olarak ziyaret ettikleri Başkan Fazlı Kılıç’a hizmetlerinden ötürü hem teşekkür etti hem de istek ve önerilerini iletti.

Ziyarette Başkan Fazlı Kılıç, son 13 yılda muhtarların haklarında birçok iyileştirmeler yapıldığını hatırlatarak “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan düzenli olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarla bir araya geliyor. Medyadan yansıyan bilgilere göre yeni hükümet kurulduğunda yapılacak ilk icraatlar arasında muhtarların maaşlarında bir artış olacak. Yanı sıra maaşları asgari ücrete endekslenecek. Ülkenin ekonomik istikrara kavuşmasıyla birlikte toplumun her kesimi gibi muhtarlar da bu ekonomik artıştan faydalanıyor. İnşa ettiğimiz mahalle konaklarımızda muhtarlarımıza yeni ve modern hizmet yerleri kazandırarak biz de desteklerimizi sürdürüyoruz. Mahallelerin genel ve anlık ihtiyaçlarının karşılanması noktasında muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz. Yine ilerleyen zamanlarda Kağıthane için gelecek projelerimizi hep beraber hayata geçireceğiz’’ dedi.

Muhtarlar ziyaret sonrası Başkan Kılıç’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler: » » » » » » » » »
1266 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.