logo

Mustafa KOÇ Kağıthane Kaymakamlığına Atandı

Mustafa KOÇ Kağıthane Kaymakamlığına Atandı

Bursa’nın Gürsu İlçesi Kaymakamı Mustafa Koç, Kağıthane Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Hasan Göç’ten boşalan koltuğa Bursa’nın Gürsu İlçesi Kaymakamı Mustafa Koç atandı.

Koç, 13 Temmuz 2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 27 Temmuz Pazartesi günü Kağıthane Kaymakamlığındaki görevine başlamıştır.

Mustafa KOÇ Kimdir?

1976 yılında Adana’nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Adana’nın İmamoğlu İlçesi Malıhıdırlı Köyü’nde, lise öğrenimini ise Rize’de tamamladı. 1995 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Siirt İline Kaymakam Adayı olarak atandı.
        
Burdur Yeşilova, Denizli Çardak ve Akköy ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılında Çorum Ortaköy Kaymakamı olarak atandı. Sırasıyla Ağrı ili Diyadin İlçesi Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Kaymakamlığı, Kütahya İli Hisarcık İlçesi Kaymakamlığı, Konya İli Bozkır İlçesi Kaymakamlığı ve Osmaniye İli Düziçi İlçesi Kaymakamlığı ve Bursa İli Gürsu İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Kaymakamı Sayın Mustafa KOÇ’a hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
2372 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.