logo

Nafis KÜÇÜK MHP Kağıthane İlçe Başkanı Oldu

Nafis KÜÇÜK MHP Kağıthane İlçe Başkanı Oldu

Nafis KÜÇÜK MHP Kağıthane İlçe Başkanı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi, 23.08.2020 Pazar günü Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde Nafis KÜÇÜK oyların tamamını alarak yeni başkan seçildi.

Kongreye MHP İstanbul İl Başkanı Birol GÜR ve yöneticiler, MHP Eski Yönetimi, Nafis KÜÇÜK ve yönetimi, delegeler ve misafirler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Faaliyet raporu ve mali raporun ibrasından sonra oylamaya geçildi. 

Delegelerin oylarının tamamını alan Nafis KÜÇÜK başkan seçildi.

MHP Kağıthane İlçe Başkanı seçilen Nafis KÜÇÜK, “Kağıthane İlçe Başkanlığımızın bugünkü 13. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Kongreye katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

KÜÇÜK, ”Kongremize katılan İl Başkanımız Birol Gür Beyefendiye, Kongremizde görev alan Divan Başkanımız Cemal Çetin’e, Divan Heyeti Mustafa Dülger ve Kadriye Uguz’a ve İl Başkanlığımızı temsilen gözlemci olarak katılan Behice Miray Maden’e ve katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Başkan Nafis Küçük, Ergün Çoban, Bülent Sarıkçı, Ufuk Yıldırım, Şaban Özyürek, Nihat Aygün,  Ayla  Sarıkcı, Hacı Mehmet Eraslan,  Sedat Gültekin, İlhan Küçük, Ayşe Yalçınkaya, Molla Dursun Nevruz, Feyzullah Hacı Mustafa Oğlu, Turgut Ergün, Mustafa Ertürk, Habip Ayvaz, Ferhat Can, Abdullah Karakelle, Vedat Çetinkaya, Samet Taş,  Arif Acar, Enver Kavak ve İsmail Koç

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Aziz Meral, Erhan Organ, Çetin Ersoy, Uğur Sevinç, Ömer İnce, Davut Aslan, Fazlı Derebaşı, Enes Malik Durmuş, Erkan Hançer, Ahmet Aydemir, Fatih Akan,  Emre Alcın, Ferdi Kaplan, Veysel Karakaya, Volkan Koçaslan, Umut Yüksel, Adem Kaçan, Erkan Özçelik, Cevat Tokaç, Serkan Yıldız, Oğuz Ünal Kalafat, Erkan Algül

Hasbahçe Gazetesi olarak MHP Kağıthane İlçe Başkanı seçilen Nafis KÜÇÜK ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

513 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.