logo

Necip Fazıl’lara İhtiyacımız Var!

Necip Fazıl’lara İhtiyacımız Var!

Necip Fazıl’lara İhtiyacımız Var!

Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Vefatının 31.Yıldönümünde Necip Fazılı Anıyoruz ” söyleşisinde Yavuz Bahadıroğlu, Fatih Sultan Mehmet’i anlattı.

Necip Fazıl Kısakürek’in yürekli bir aydın olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Yavuz Bahadıroğlu, “Üstat Necip Fazıl, büyük yürekli bir insandır. Üstat’ın kıymetini iyi bilmeliyiz. Bu millet için ıstıraplar çekti dedi.

yavuz bahadıroğlu kagithane

Bahadıroğlu, Şimdi ki insanlar yetiştirdiği kişiler yerine mide eksenli övünüyor, şehirleriyle övünüyor. Eskiden insanımız ile övünürdük. Necip Fazıl’ın yolu kıble yoludur. Amelinde eksiklik olabilir ama imanında zerre kadar fire yoktur” dedi.

Gecede konuşan Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Necip Fazıl Kısakürek’in yaşadığı döneme imza attığını ifade ederek,  “Türkiye’nin en önemli isimlerindendi. Fikirleriyle ve mücadelesiyle ardında önemli bir iz bıraktı. Zulümlere ve haksızlıklara uğramış olsa da Türk milletinin kucakladığı ve ‘üstat’ diyerek hitap ettiği bir aydındı. Onu rahmetle anıyoruz” dedi.

  Yavuz Bahadıroğlu kitap imzalama

Çiçek ve plaket takdimi ile devam eden program Prof. Dr. Yavuz Bahadıroğlu’nun kitaplarını imzalamasıyla son buldu.

Etiketler: » » » » » » »
1702 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.