logo

Mali Müşavir Nevzat ERTEKİNOĞLU’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Mali Müşavir Nevzat ERTEKİNOĞLU’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Mali Müşavir, Yazar ve Bilirkişi Nevzat ERTEKİNOĞLU, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin ve tüm meslektaşlarının Ramazan Bayramını tebrik etti.

ERTEKİNOĞLU, “Bayramlar; bizleri aynı niyet ve gayeyle ümmet olma şuurunda buluşturan, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bize inanç ve medeniyet değerlerimizi hatırlatan ilahî armağanlardır.

Şimdi bir taraftan rahmet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü taşırken diğer taraftan da muhabbet ve kardeşlik iklimi bayrama ulaşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. İbadet ve iyiliklerle geçirdiğimiz bir ayın kalbimize ve hayatımıza getirdiği huzur ve bereketi yaşıyoruz. Yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı kutlu bir mevsimin bayramını idrak ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; bu bayramın ve 14 Mayıs Genel Seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlarlar getirmesini, Müslümanların ve tüm insanlığın selametine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
1734 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.