logo

Nezih Bir Mekanın ve Doyumsuz Manzaranın Adresi Hamidiye Sosyal Tesisleri

Nezih Bir Mekanın ve Doyumsuz Manzaranın Adresi Hamidiye Sosyal Tesisleri

Nezih ve Manzaranın Adresi HAMİDİYE SOSYAL TESİSLERİ

hamidiye sosyal tesis

Sizlere Kağıthane’yi tepeden izleyebileceğiniz ve lezzetlerini paylaşabileceğiniz bir mekanı tanıtacağız. Bu sayımızda Hamidiye Sosyal Tesisleri…

İç-dış mekân ve teras bölümünden oluşan tesisin, iç mekânında 80 kişi oturabilirken, dış mekânda 76 kişiye hizmet verilebiliyor. Teras bölümünde ise 40 kişi ağırlanabiliyor. Hamidiye Sosyal Tesisleri’nde 100 kişilik grup aynı anda hizmet alabiliyor.

hamidiye sosyal tesis1

Hamidiye Sosyal Tesisi Kaliteli hizmeti, uygun fiyatı ve güler yüzlü servisiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Tecrübeli kadrosu ve yönetim anlayışıyla müşterilerinin memnuniyetini kazanan sosyal tesis, toplu organizasyonların da yapılabileceği nezih mekânların başında geliyor.

 

 

hamidiye sosyal tesis2

Hijyen ve kaliteli çalışma anlayışıyla hizmet veren Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri sohbetinize eşlik eden sıcacık kahvesi,  zengin ve leziz yemek çeşitleri ve İstanbul’un eşsiz noktalarında seyrine doyulmaz bir manzara eşliğinde hizmet veriyor.

Haftanın her günü ailece vakit geçirmek, dinlenip huzur bulmak isteyenlerin tercih ettiği sosyal tesisler birinci sınıf servis ve hizmet kalitesiyle Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunuyor. Lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden çalışan  “En iyi – En kaliteli – En ekonomik” hizmet anlayışıyla kapılarını açan sosyal tesis uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle çalışıyor.
TSE tarafından onaylanan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistem belgeleri ile hizmet kalitesini ispatlayan tesis özel gün ve organizasyonlar, düğün ve yemekli toplantılar için de hizmet veriyor.

Amaç para kazanmak değil, halka en iyi şekilde hizmet vermek

ilhan sarıkaya

Hamidiye Sosyal Tesisi İşletme Müdürü İlhan Sarıkaya, asıl gayenin vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederek, “Kağıthanemiz her şeyin en güzeline layıktır. Biz de kâr amacı güdülmeksizin kaliteyi ve hizmeti Kağıthaneli vatandaşlarımıza bu nezih ve manzaralı ortamda Kağıthane Belediyemiz sayesinde hizmet sunuyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz dedi.

 

 

Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek ve eşsiz manzara eşliğinde şehrin içinde ama gürültüden uzak bir mekanda huzur bulmak istiyorsanız sizlere “Hamidiye  Sosyal Tesisi”ni tavsiye edebiliriz…

Rezervasyon için irtibat telefonu: 0212-294-55-30

Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri – Hamidiye Sosyal Tesisi

 

 

Etiketler: » » » » »
15505 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.