logo

Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu’nun “Konferans Salonu” Açıldı

Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu’nun “Konferans Salonu” Açıldı

Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu’nun “Konferans Salonu” Açıldı

Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu Konferans Salonu

Kağıthane Belediyesi tarafından Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu’nun “Konferans Salonu” yeniden dizayn edilerek hizmete açıldı. 80 koltuktan oluşan ve içinde her türlü ihtiyacın karşılandığı salon çok amaçlı kullanılacak.

Konferans salonu açılışında konuşan Başkan Fazlı Kılıç, ilçede eğitim alanında yapılan hizmetleri anlattı. Son 11 yılda büyük bir atılım gerçekleştiğini belirten Başkan Kılıç, bugüne kadar ilçedeki bütün okulların eksikliklerini giderdiklerinin altını çizdi.

Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu

Başkan Kılıç, ”Eğitime çok büyük önem veriyoruz. Kağıthane’de alt yapı ve üst yapı ile birlikte eğitime de çok büyük yatırımlar yaptık. Eskiden 60 kişilik sınıflarda öğrencilerimiz ders görürken, şimdi 20-30 kişilik sınıflarda rahat bir şekilde ders görüyorlar. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Aydınlık yarınların teminatını iyi eğitimli gençlerde görüyoruz.’ dedi.

Nurtepe Aşık Veysel İlkokulu Tören

2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde Kağıthane Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine eğitim yardımı yapılmış yanı sıra ilköğretim ve ortaöğretimde öğrenim gören 6 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunulmuştu. Kağıthane Belediyesi’nin eğitime desteği geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle devam edecek.

Hasbahçe Gazetesi olarak okullarımızda açılan Konferans Salonlarına Şehidlerimizin ve yakın çağımıza iz bırakanların isimlerinin verilmesini Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden talep ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
2073 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.