logo

Öğretmenler Gününde Anlamlı Farkındalık

Öğretmenler Gününde Anlamlı Farkındalık

Öğretmenler Gününde Anlamlı Farkındalık

Şehit Hamza Ece İlkokulu Müdürü İskender Buğday “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla değeri ölçülemeyecek kadar büyük bir sürprize imza attı. Geleceğe ışık tutan fedakâr öğretmenlerine çam ağacı hediye etti.

Şehit Hamza Ece İlkokulu müdürü ve öğretmenleri, 24 Kasım öğretmenler gününde bir araya gelip çam ağaçlarını elleriyle diktiler. Öğretmenler açılış kurdelesini keserek okulun bahçesine kendilerine ait ağaçları diktiler ve bu büyük sürpriz için okul müdürüne teşekkür ettiler.

Ağaç dikiminden sonra her öğretmenin resmi olan pastalar kesilerek öğretmenler günü kutlandı.

Konu hakkında görüş aldığımız Şehit Hamza Ece İlkokulu Müdürü İskender Buğday, “24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlerimize hediye olarak her birine birer tane çam ağacı aldık. Binlerce öğrenci yetiştiren öğretmenlerimiz, “dünyada dikili bir ağacım olmadı” demesinler diye her birine birer tane çam ağacı aldık ve öğretmenlerimizle birlikte okulumuzun bahçesine diktik. İnşallah hepsi tutar, ilçemize ve memleketimize bol bol oksijen yayarlar. Hayırlı olsun. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
2895 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.