logo

Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer OSMANOĞLU’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer OSMANOĞLU’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer OSMANOĞLU, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, Kağıthanelilerin ve tüm esnafların Kurban Bayramını tebrik etti.

Osmanoğlu, “Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri kaynaşmak için önemli birer fırsat. Bu bayramda da bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, paylaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

ET ÇEKİM UYARISI

Ucuz ve yakın diye mahalle aralarında kurulan et çekme makineleriyle hijyen ortamı hiç de müsait olmayan yerlerde etlerinizi çektirmeyin. Temiz olmayan makineler, büyükbaş, küçükbaş et çekimlerinde ciddi anlamda sıkıntıları beraberinde getirmektedir.

Esnaf varsa biz de varız!

Et çekimi konusunda halkımızın duyarlılık göstermesini, kasap esnaflarımızı tercih etmesini ve alış-verişlerini de mahalle esnaflarımızdan yapmasını tavsiye ediyorum.

Mübarek Kurban Bayramımızı en içten duygularımla kutlar, şahsım ve yönetim kurulum adına, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı, huzurlu, bereketli günler dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » »
321 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.