logo

ÖNDER Kardeşlerini Ağırladı

ÖNDER Kardeşlerini Ağırladı

ÖNDER Kardeşlerini Ağırladı

kardesim dedim kefken kampı

Türkiye’nin pek çok ilinden gelen 600 İHL öğrencisi, ‘Kardeşim Dedim’ projesi kapsamında ‘Kefken Yaz Kampı’nda stres attı.

kefken liderlik kampı

Türkiye’nin dört yanından gelerek Kefken Yaz Kampı’nda buluşan 250 kız, 350 erkek toplam 600 İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencisi hem stres hem de yeni arkadaşlıkların temelini attılar. ÖNDER tarafından bir araya getirilen öğrenciler, Kocaeli’nin Kandıra İlçesine bağlı Kefken beldesinde 5 günlük kamplarda buluştular.

önder mehter takımı

Kampa katılım sağladıkları bölgelerin kamp liderleri olmaları amacıyla eğitimlere tabi tutulan öğrenciler, spor müsabakaları, gece eğlenceleri, sahil yürüyüşleri, geleneksel el sanatları denemeleri ile de birlikte vakit geçirmenin tadını çıkardılar.

onder yaz kampı önder sait çamlıca

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ‘Kardeşim Dedim Yaz Kampı’nda, kamuoyunun tanınmış isimleri de öğrencileri yalnız bırakmadı. Sait Çamlıca, Ramazan Kayan, Demet Tezcan, Şerafettin Kalay, Cihan Aktaş, Tarık Tufan ve Ali Osman Karakoç kampa gelerek öğrencilere seminer ve eğitimler verdiler.

ÖNDER Genel Sekreteri Mustafa Canbey, “Bu gençler geleceğin aydınlık yarınları olacaklar. Kardeşlik bilincini pekiştirmeleri amacıyla gerçekleştirdiğimiz ve artık bir ÖNDER geleneği olan Kardeşim Dedim Kampları ile ümmet bilincini güçlendirmeyi ümit ediyoruz. Bu kamplarda Türkiye’nin her köşesinden öğrencimiz var. Adeta bir ülke mozaiği gibiler. Bu gençler doğu-batı, Türk-Kürt-Laz-Çerkez, siyah-beyaz ayırımı yapmayan, sadece İslam ışığında birleşen ve kardeş olan İmam Hatipliler. Kardeşim Dedim Kampları örnek organizasyonlardır. Geleceği, bu kamplarda kardeş olan gençlerin hep birlikte inşa edeceği inancındayız” dedi.

Kağıthane ilçemizden M.Talha Ceylan Ekrem Cevahir AİHL, Furkan Yalçın, Furkan Güney Kağıthane AİHL’den kampa katılmaya hak kazanan öğrencilerdi.

kefken kagithaneli ogrenciler

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2165 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.