logo

ONGUN: PROJE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

ONGUN: PROJE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Liseye başlamaya hazırlanan bir buçuk milyonu aşkın öğrenci için 5 Temmuz Pazartesi itibariyle LGS tercihleri başladı. Öğrenciler adreslerine göre ya da sınava girdilerse aldıkları puana göre yerleştirilmek için tercih yapacaklar.

Bizi Tercih Edin Üniversiteli Olun!

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kadir Ongun, “2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olan okulumuza Merkezi Sınav Sistemi LGS (Liselere Giriş Sınavı) sınavı ile öğrenci alıyoruz. Hedefine bizimle ulaşmak isteyen öğrencilerimizi okulumuzu tercih etmeye davet ediyoruz. Bizi Tercih Edin Üniversiteli Olun!

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 34 kişilik sınırlı kontenjanımızla LGS’de başarılı öğrencileri alacağız ve 2 sınıf açacağız ayrıca 160 kişi de adrese dayalı öğrenci alacağız. İmam hatip okullarından Türkiye’nin yükselişine katkı sağlayacak nesiller yetişmesi için tüm kuruluşlarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ OKUL MUTLU ÖĞRENCİ – OKUL TANITIM VİDEOSU

LGS TERCİH KODU: 55560 – KAĞITHANE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

LGS TERCİH İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Lise tercihleri https://e­okul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden alınacak.

İlk önce “https://e-okul.meb.gov.tr/logineokul.aspx”adresine giriş yapılır. Buradan, öğrencinin T.C. Kimlik nosu ve öğrenci numarasıyla sisteme giriş yapılabilir. Daha sonrasında ise öğrencinize özel bazı bilgiler girilir ve fotoğraf seçilir. Böylece e-Okul sistemine giriş yapmış olursunuz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1062 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.