logo

Müslümanlar Ahlaksızlığa Dur Demek İçin Bir Araya Geldi

Müslümanlar Ahlaksızlığa Dur Demek İçin Bir Araya Geldi

İstanbul Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü ve Genç Hareket, 17 Haziran Cuma günü İstanbul Üniversitesi Eşitlik Topluluğu’nun İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi önünde sözde “onur pikniği” altında gerçekleştirmek istediği ahlaksızlığa dur demek, ahlâk, edeb, namus yoksunu azgın güruha karşı 17 Haziran Cuma günü İstanbul Üniversitesi önünde STK’larla bir araya gelerek ahlaksız pikniğe izin vermeyeceğiz diyerek basın açıklamasında bulundu.

Duyarlı Müslümanlar bir araya geldi!

Genç Hareketin daveti üzerine; Yedi Hilal, Genç İHH, MTTB, AGD, Genç Düşünce Kulübü, Hareket ve Adalet Kulübü, tüm kurum ve kulüpler katılım gösterdi.

Onursuz piknik iptal edildi

İstanbul Üniversitesi Eşitlik Topluluğu ise duyarlı Müslümanların bir araya gelmesinden dolayı sözde “onur pikniği”ni iptal etti.

Genç Hareket Derneğinin yaptığı basın açıklaması:

Bismillahirrahmanirrahim. Yiğit kardeşlerim, vakur bacılarım. Bizi bir dernek bir camia bir cemaat faketmezsizin tuğyani engellemek üzere için bir araya getiren Allah’a hamdü senalar olsun. Siz geldiniz melekler şahidiniz olsun.

Ya Rab. Biz buraya bir isyana karşı koymaya geldik. Kavga etmek için gelmedik. Islarla söylüyorum. Korktuktan sonra tehdit ediyorsunuz dediler. Biz tehdit etmedik. Cuma gününü seçeceksiniz. Caminin yanını seçeceksiniz. Bayezid’i seçeceksiniz biz de bakacak mıydık? Biz tehdit etmedik. Fakat gördük ki zaten kavga edecek adam yokmuş ortada.

Biz bunları geri istiyoruz

Biz kavgaya gelmedik. Daha öncede anlattık. Gene anlatıyoruz. Bu insanların adı Ahmet’tir, Ali’dir, Ayşe’dir, Ebrar’dır, Fatma’dır. Bunlar Müslümandır. Anaları babaları Müslümandır. Bunlar bizim çalınmış çocuklarımız. Biz bunları geri istiyoruz! “Onlara mahkûm değilsiniz. Onlara mecbur değilsiniz. Ne olur bizi dinleyin. Maddi ve manevi destek verelim. Yeni hayata başlayın. Ne olur gelin yanınızdayız. Bunların su istimalinde kalmayın” diye defalarca söyledik. Vallahi gene söylüyoruz. Kapımız ardına kadar açık dönmek isteyene. Amma bunların içinde bir azınlıkta olsa bu memlekette tuğyan için koşan, ahlaksızlığı yağan, nesli ziyan eden varsa, bu kâfirler varsa vallahi Müslümanlar burada.

Bize buraya sahip çıkacağız deyince dediler ki; “babanızın tapulu malı mı?” işte tapu! Bu sokaklar bu meydan bu şehir babamızın malıdır. Kimseye vermeyiz!

Bugün hamdolsun biz istediğimizi aldık. Rabbimiz Nusret etti, yardım etti. Siz geldiniz O meleklerini gönderdi. Ben buraya gelen camiasına, cemaatine, derneğine bakmadan ben Müslümanlardanım diyerek gelen herkesten Allah razı olsun diyorum.

Teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Program, basın açıklamasından sonra atılan sloganlarla sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
458 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.