logo

Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Öğrencilerinden Anneler Günü Etkinliği

Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Öğrencilerinden Anneler Günü Etkinliği

OÇEM Öğrencilerinden Anneler Günü Etkinliği

 

ocm

OÇEM; Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’dir. Bu merkezler özel okullarda olduğu gibi devlet okullarının bir sınıfı da olabilir. Bu sınıflarda üç-dört otistik çocuk, bire bir ya da grup eğitimi almaktadırlar. Eğitim programları çocuğun ihtiyaçlarından yola çıkılarak hazırlanır…

16osm ocem a-akın-varicier

Kağıthane Arıcılar İlköğretim Okulunda bulunan İstanbul Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde gerçekleşen programa Kağıthane Kaymakamı A.Akın VARICIER, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Eşi Fatma Kılıç, Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman, down sendromlu öğrenciler, öğrencilerin anneleri ve öğretmenleri katıldı.

ocem fatma kilic 17osm

Kağıthane Belediyesi Sosyal Mağazası’ndan getirilen kıyafetlerin hediye edildiği programda öğrenciler hediyelerini sevinçle karşıladı. Düzenlenen kahvaltı programı ile Anneler Günü kutlandı.

19osm ocem fazli kilic

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Kılıç, “Velilerimiz burada hem çocuklarıyla ilgileniyor, hem de çok güzel bir programda yer alıyor. Böylesi güzel bir programı düzenledikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eşim Fatma Kılıç ve Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz Sadık Şişman’a da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sosyal çalışmalarıyla Kağıthane’de her yerde olmaya, destek isteyen her ele uzanmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

ocem anneler gunu

Kaymakamımız A.Akın VARICIER ve Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç çocuklarla tek tek ilgilenerek aileleriyle sohbet edip gül takdim etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
2905 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.