logo

Ozan Mücevherat, Marie Claire Wedding Fest’te Yeni Dönem Düğün Trendlerini Sergiledi

Ozan Mücevherat, Marie Claire Wedding Fest’te Yeni Dönem Düğün Trendlerini Sergiledi

Ozan Mücevherat, Marie Claire Wedding Fest’te Yeni Dönem Düğün Trendlerini Sergiledi

Marie Claire Wedding Dergisi ile Radisson Blu Türkiye Otelleri’nin birlikte düzenlediği “MARIE CLAIRE WEDDING FEST”, Beşiktaş Radisson Blu Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi. MARIE CLAIRE WEDDING FEST’e Kağıthane’den Ozan Mücevherat da katıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen MARIE CLAIRE WEDDING FEST’e 16 katılımcı markaların yanında Kağıthane’den Ozan Mücevherat’ta katıldı. Festivale, evlilik hazırlığındaki çiftler ve İstanbullular büyük ilgi gösterdi.

Radisson Blu Bosphorus Hotel’de 17 katılımcı markaların stantlarını gezen çiftler, yeni dönem düğün trendlerini görerek yeni ürünlerin sahibi oldu. Gün boyunca zengin ikramların ve aktivitelerin olduğu, düğün planlaması ile ilgili tüm detayların yer aldığı bu özel günde çiftlere farklı sürprizler de yapıldı. Festivalde özel çekilişler, hediyeler ve indirim fırsatları sunuldu.

Konu hakkında görüş aldığımız Ozan Mücevherat sahibi Ozan Kalınkara, “MARIE CLAIRE WEDDING FEST’te yeni dönem düğün trendlerimizi sergileme imkânı bulduk. Bizimle birlikte 17 katılımcı firma vardı. Bu fuarda evlilik hazırlığında olanlara 2018 yılı koleksiyonlarımızı tanıttık. Fuara gelemeyen evlilik hazırlığında olanları ve evli çiftlerimizi yeni trendlerimizi görmeleri için mağazamıza bekliyoruz. Marie Claire Wedding Dergisi’ne ve Radisson Blu Türkiye Otelleri’ne böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
1764 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.