logo

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısının Babası Vefat Etti

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısının Babası Vefat Etti

Eyüpsultan AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı, Eyüpsultan Erzurumlular Derneği Başkanı Bayram Ali ÖZASLAN’ın muhterem babası Hacı İlhami ÖZASLAN, 30 Ağustos Çarşamba günü sabaha karşı geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etti.

Özaslan Ailesinin Acı Günü

Cenazesi, 30 Ağustos Çarşamba günü Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi, Veysel Karani Camiinde, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Hasdal Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Cenaze namazından önce Cenaze İmamı helallik isteyerek her canlı bir gün ölümü tadacaktır. Başta namaz olmak üzere ibadetlerimizi yerine getirelim. Her işimizi Allah’ın rızasını kazanmak için yapalım. Ölüme her an hazır olalım” dedi.

Hacı İlhami Özaslan’ın cenaze namazına çocukları, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra birçok isim ve sevenleri, Erzurumlular, Eyüpsultanlılar, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Belediye Başkan Yardımcıları, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim, Erzurumlu STK Başkanları, muhtarlar, Kağıthane Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu ve yerel basından Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erzurumlu Ayetullah Coşkun katıldı.

Dualarınızı eksik etmeyin

Cenaze namazından önce taziyeleri kabul eden Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali ÖZASLAN; “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. Biricik babamı, her zaman dertleştiğim arkadaşımı kaybettim. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Uzaktan yakından cenazemize katılan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Hacı İlhami ÖZASLAN’a Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun.

Hacı İlhami ÖZASLAN ve tüm ölmüşlerimiz için bir Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: »
1099 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.